REKLAMI GEÇ

ENKA kamp için PAÜ’yü seçti

ENKA kamp için PAÜ’yü seçti

Son zamanlarda spor kulüplerinin kamp merkezi haline gelen Pamukkale Üniversitesi, bu kez kadrosunda Türkiye rekortmenleri ve şampiyonları bulunduran ENKA Kulübü Yüzme Takımı’nı ağırlıyor.

/ DENİZLİHABER / 31 Ocak 2012 Salı, 17:10

17 kişilik kafileyle ilimize gelen ekip, 10 gün boyunca olimpik havuz ve diğer spor tesislerinde çalışırken, konaklamayı da PAÜ sosyal tesislerinde yaptılar. Kulüp teknik heyeti ve sporcular, kamp sonunda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Kamp boyunca gördükleri ilgiden ve misafirperverlikten dolayı çok memnun kaldıklarını belirten ENKA Kulübü Yüzme Şube Kaptanı Dr. Orhan Yılmaz, çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ve sporcuların kampus ve spor tesislerini beğendiğini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ise, üniversitenin sportif bir kamp merkezi haline gelmesinin sevindirici olduğunu belirterek, bilimsel çalışmaların yanı sıra tesisleşmeninde tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti. Rektör Bağcı, ENKA Yüzme Takımı teknik heyet ve sporcularıyla tek tek tanışarak sohbet etti.

Ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, kaptan Dr. Orhan Yılmaz’a PAÜ flamasını takdim ederken, teknik heyet ve sporcularada hediyeler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı