REKLAMI GEÇ

Eski ünlü hakem Babacan Denizli’de

Eski ünlü hakem Babacan Denizli’de

FIFA Dünya Kupası finallerinde maç yönetmiş ilk Türk hakem olan Doğan Babacan, Denizli Belediyespor-Ofspor maçının hakemi Onur Karabaş’ın mentor’u olarak Denizli’deydi.

/ DENİZLİHABER / 12 Aralık 2012 Çarşamba, 10:22

Birikimleri ve tecrübeleri ile asla tartışılmayacak olan hocaların hocası 82 yaşındaki Doğan Babacan, Denizli’ye geldi. Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin de yakından ilgilendiği Babacan, Denizli Belediyespor ile Ofspor maçının hakemi Onur Karabaş’ın mentoru olarak (akıl hocası-eğitici) karşılaşmayı izledi.

FIFA kokartlı eski hakemlerin görev aldığı mentorluk ile gelecek vaat eden hakemleri sezon boyunca izlediklerini belirten Babacan, sezon başından bu yana da izlediği hakemlerden birisinin de İstanbul Bölgesi Hakemi Onur Karabaş olduğunu söyledi. 23 yıl hakemlik yapan Babacan, MHK ve Futbol Federasyonu eğitim kadrosunda görevlerde bulundu. Babacan, 2008’den bu yana TFF bünyesinde mentorluk yapıyor. Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Doğan Babacan gibi hocaların hocası olan çok değerli bir ismi ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, ‘ Allah ona uzun ömürler versin. Tecrübelerinden daha çok hakem arkadaş faydalanır inşallah’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı