REKLAMI GEÇ

Futbol Prensi Denizli seçmeleri başladı

Futbol Prensi Denizli seçmeleri başladı

TRT ile İngiliz futbol kulübü Liverpool’un işbirliğiyle gerçekleştirilen “Futbol Prensi” yarışmasının Denizli’deki seçmeleri başladı.

/ DENİZLİHABER / 14 Ocak 2012 Cumartesi, 15:59

Dr. Samim Gök Akkonak Stadı’nda yapılan seçmelerle ilgili açıklama yapan yarışmanın Denizli temsilcisi Burç Eryiğit, yayınlandığı her ülkede ilgi uyandıran “Futbol Prensi” yarışmasının, gençleri hayalleriyle buluşturan bir yetenek yarışması olduğunu belirtti.

Yarışmada 15 ilde gerçekleştirilecek elemelerin ardından İstanbul’daki finaller sonrasında Türkiye’nin “Futbol Prensi”nin belirleneceğini kaydeden Eryiğit, şunları söyledi: “Seçilecek yetenekli genç, 1 yıl boyunca İngiltere’de Liverpool Futbol Akademisi’nde eğitim görecek. Yarışmaya 14-16 yaşlarındaki gençler ücretsiz katılabiliyor. Katılım her şehirden bin gençle sınırlı tutulacak. Bugün Denizli’deki elemelerin ilk gününde adaylar 20 kişiye indirilecek. Yarın yapılacak elemelerde ise 5 kişi İstanbul’da gerçekleştirilecek yarı finallere katılma şansı yakalayacak.”

Yarışma jürisinde Ahmet Çakar, Oğuz Tongsir ve Hakan Ünsal gibi isimlerin yer aldığı “Futbol Prensi” Denizli seçmelerine katılmak isteyen 450 kişi, kayıt için uzun kuyruk oluşturdu. Katılımın ücretsiz olduğu seçmelerde katılımcılar, oluşturulan özel parkurlarda yeteneklerini sergileyerek, seçmelerde bir üst aşamaya geçmek için ter döküyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı