REKLAMI GEÇ

Futbolun sultanları Dalbudak’ı ziyaret etti

Futbolun sultanları Dalbudak’ı ziyaret etti

Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak’ı önceki gün Denizli’den ilginç bir heyet ziyaret etti. Meclisteki çalışma ofisini dolduran kızlar, Denizli’nin tek bayan futbol takımının oyuncularıydı.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2013 Çarşamba, 13:05

Denizli’nin tek bayan futbol takımı olan ve Türkiye Futbol Federasyonu Bayanlar 2. Liginde geçtiğimiz sezonu 3. sırada tamamlayan Hanbat Bayan Futbol Takımı, Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak’ı ziyaret etti.

Denizli Hanbat Bayan Futbol kulübü Başkanı Özlem Aksekili ve Teknik Sorumlu Talat Çelik Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak’a çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Aksekili U11 takımının da kurulduğunu ve antrenmanlara başladığını ifade etti. Dalbudak’a Hanbat Bayan Futbol takımı ile çekilmiş olan bir fotoğrafı da takdim eden Hanbat Bayan Futbol Kulübü başkanı Aksekili, Milletvekili Nurcan Dalbudak’a gösterdiği samimi ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak “Kızlarımızla gurur duyuyoruz, Denizlimizi gayet güzel temsil ediyorlar,başarılarının artan bir ivmeyle devam etmesini umuyorum, bu fotoğraf güzel bir hatıra oldu kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı