REKLAMI GEÇ

Gençlerin gözdesi Gençlik Kampları

Gençlerin gözdesi Gençlik Kampları

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca Denizli Cankurtaran’da düzenlenen ücretsiz doğa kampı, gençlerin gözdesi oldu.

/ DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2010 Salı, 16:48

Denizli’de en son 2004 yılında düzenlenen Gençlik Kampı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun göreve gelmesiyle yeniden start aldı. Bu yıl 2 dönem halinde ücretsiz Doğa Kampı, 2 dönem de Mahalli Gençlik Kampı olmak üzere 4 kez kamp düzenlendi. Ücretsiz Doğa Kamplarının 1.dönemi 01-08 Temmuz 2010 tarihleri arasında 13-15 yaş grubuna ait düzenlenirken, Doğu Anadolu ve Batı Karadeniz’deki 11 farklı ilden maddi durumu yeterli olmayan toplam 90 genç katıldı. 11-18 Temmuz 2010 tarihleri arasında ki 2. Dönemde ise 16-18 yaş grubuna dahil 10 farklı ilden Güneydoğu ve Doğu Karadeniz’den maddi durumu zayıf 90 genç katıldı.
Amaçlarının gençlerin ülkenin değişik bölgelerindeki güzellikleri görmelerine imkan sağlamak olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, “Kampın amacı farklı kültürlerdeki gençlerimizin birbirlerini daha yakından tanımalarını, yeni arkadaşlıklar kurarak önyargılarını kırmak ve kişisel gelişimlerine destek sağlamaktır. Bu kampların paralelinde Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimiz gençliğine yönelik olarak ta, Cankurtaran kamp ve eğitim tesislerinde 2 dönem halinde ‘Mahalli Gençlik Kampı’ düzenledik. Mahalli kampımızın 1.dönemi 22-29 Temmuz 2010 tarihleri arasında Denizli merkez ve ilçelerden gelen toplam 79 gencimiz katılımıyla gerçekleşti. Mahalli kampın 2.dönemi Denizli merkez ve ilçelerden gelen toplam 60 gencin katılımıyla 2 Ağustos 2010 tarihinde başladı. 8 gün sürecek kamp programında Marmaris tekne gezisi, Keloğlan Mağarası gezisi ile halk oyunları, müzik ,el sanatları, Türk zeka ve strateji oyunumuz Mangal , Badminton, Satranç, Voleybol, Futbol, Basketbol, Masa Tenisi gibi çeşitli branşlarda etkinlikler ve turnuvalar düzenlenerek gençlerimiz için dolu dolu bir kamp programı hazırlandı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı