REKLAMI GEÇ

Honazlı karatecilerden büyük başarı

Honazlı karatecilerden büyük başarı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği turnuvaya katılan Honazlı 27 öğrenciden 23’ü dereceye girdi. Minik karateciler, aldıkları madalyalarla birlikte Honaz Kaymakamlığı’nı, Honaz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ve Honaz Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 23 Nisan 2008 Çarşamba, 00:00

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği karate turnuvasına katılan Honazlı 27 karate öğrencisinden 23’ü dereceye girerek büyük bir başarı elde etti. Honaz’da karate kursu gören ve tümü ilköğretim öğrencisi olan miniklerden 6’sı il birincisi, 7’si il ikincisi ve 10’u da il üçüncüsü olmayı başararak ailelerini ve Honazlıları gururlandırdılar.

Aldıkları madalyalarla birlikte Honaz Kaymakamı Kamuran Taşbilek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Karlıdağ ve Honaz İlçe Emniyet Müdürü Caner Çetin’i ziyaret etti. Sporcunun daima ahlaklı, dürüst ve çalışkan olması gerektiğini söyleyen Honaz Kaymakamı Kamuran Taşbilek, minik öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi. Honaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Karlıdağ, “Bu öğrencilerimizin başarısı hepimizi son derece gururlandırdı. Bu öğrencilerimiz, ileriki yıllarda yurt ve hatta dünya çapında Denizli’yi temsil edebilecek düzeydedirler. Hepsini yürekten kutluyorum” diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Caner Çetin de minik karatecileri başarılarından dolayı kutlayarak hepsine birer kitap hediye etti. Çetin, eğitimin son derece büyük önem taşıdığını dile getirerek, spor ve eğitimi başarıyla bir arada sürdüren öğrencilerin, yaşıtlarına örnek teşkil ettiğini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı