REKLAMI GEÇ

Horoz’da galibiyet sevinci

Horoz’da galibiyet sevinci

Denizlispor’da TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının zor geçtiğini ancak kendilerine yakışan bir mücadele ile galip geldiklerini belirterek, “Sevinçliyiz” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2012 Pazartesi, 15:45

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, 7 haftalık aranın ardından galibiyetle tanıştı. Ligde en son galibiyetini 4 Aralık tarihinde kendi sahasında Boluspor’a karşı 2-0’lık sonuçla alan Yeşil siyahlılar, TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanında mağlup duruma düşmesine rağmen Dilaver ve Haluk’un attığı gollerle 2-1 galip gelerek puanını 23’e çıkarıp rahat bir nefes aldı. En yakın rakiplerinin puan kaybetmesiyle puan cetvelinde 14.sıraya yükselen Denizlispor’da alınan galibiyet sevindirdi.

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının zor geçtiğini ancak kendilerine yakışan bir mücadele ile galip geldiklerini belirterek, “Maç boyunca sahanın her yerinde kazanmak için oynadık. Futbolcularımız her şeylerini ortaya koyarak mücadele ettiler. İlk yarıda çok iyi organize olamamıza rağmen, ikinci yarıda galip gelmek için ne gerekiyorsa yaptık ve 3 puanı hanemize yazdırdık. Bu galibiyet bizi hem moral, hem de bulunduğumuz konum açısından rahatlattı. Uzun süredir kazanamamanın sıkıntısını bir nebze de olsa üzerimizden attık. Bu galibiyette tüm futbolcularımın emeği var. Hepsine teşekkür ederim” diye konuştu. Denizlispor bu sezon Giresunspor deplasmanından sonra ikinci deplasman galibiyetini TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı