REKLAMI GEÇ

Horozkent Fransa’da Türkiye’yi temsil edecek

Horozkent Fransa’da Türkiye’yi temsil edecek

TBMM tarafından düzenlenen 23 Nisan Futbol Şenliğinde namağlup şekilde Türkiye Şampiyonu olan Horozkentspor U13 takımı, Fransa’da düzenlenecek özel turnuvada Türkiye’yi temsil edecek. 15 Haziran Çarşamba günü havayoluyla Fransa’ya uçacak olan Denizli ekibi, turnuvadaki ilk maçında 17 Haziran’da AS Poissy 78 takımı ile karşı karşıya gelecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2022 Salı, 12:52

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Mahallemde Maç Var 23 Nisan Futbol Şampiyonasında 81 ilden 188 takım içerisinde namağlup şekilde Türkiye Şampiyonu olmayı başaran Horozkentspor U13 takımı, Fransa’ya gidiyor. 17-19 Haziran tarihleri arasında Fransa’da yapılacak olan uluslararası özel bir turnuvaya davet edildi. Yeşil siyahlılar; MHSC Montpellıer Herault 34, SCO Angers 49 1, Stade Brıochin 22, Lamballe FC 22, AS Poıssy 78, FC Saınt Leu 95, Stade Brestoıs 29, FC Le Mans 72 ve Vendee Les Herbıers Foot 85 takımlarının yer aldığı A Grubunda mücadele edecek.

YOLCULUK YARIN BAŞLIYOR

Genel Koordinatör Gökhan Kaynak ve Teknik Direktör Osman Kıraç yönetiminde bir süredir hazırlıklarına devam eden Denizli ekibi, bu süreçte erkek takımlarıyla hazırlık maçı yaparak zorlu turnuvaya hazırlandı. Hazırlıklarını tamamlayan Horozkent, yarın karayoluyla Antalya’ya buradan da havayoluyla Fransa’ya uçarak kampa girecek.

İLK MAÇ 17 HAZİRAN’DA

20 takımın mücadele edeceği özel turnuvada Horozkent, ilk maçına 17 Haziran’da çıkacak. A Grubundaki ilk maçında AS Poissy 78 takımı karşılaşacak olan yeşil siyahlılar, sırasıyla MHSC Montpellıer Herault 34, Stade Brıochin 22, FC Saınt Leu 95, Stade Brestoıs 29, FC Le Mans 72, SCO Angers 49 1, Lamballe FC 22, Vendee Les Herbıers Foot 85 ile karşı karşıya gelecek.

HEDEFİMİZ EN İYİ SEVİYEDE TURNUVAYI TAMAMLAMAK

Turnuvanın kaybedeninin olmayacağını aktaran Horozkentspor Kulüp Başkanı Kamil Karabuğa, “Horozkent olarak hep güzel işler başarıyoruz. Bu da bunun bir örneği. Kulüp olarak TBMM’de düzenlenen turnuvada şampiyon olduk. Namağlup şampiyonluğun ardından Fransa’dan özel bir turnuva daveti aldık. Hazırlıklarımızı tamamladık ve yarın Fransa’ya gidiyoruz. 3 gün sürecek turnuvada ilk etapta 9 maça çıkacağız. Bir üst seviyeye çıkacak olursak daha çok maça çıkacağız. Turnuvanın kaybedeni yok. En büyük kazananı biz olacağız. Kızlarımız hayatlarında ilk kez böyle büyük bir turnuvaya katılacak. Bu bizim için en büyük kazanç. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı