REKLAMI GEÇ

İbanoğlu ilçe müdürlerinin sorunlarını dinledi

İbanoğlu ilçe müdürlerinin sorunlarını dinledi

2012 yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantısında ilçe müdürlerinin sorunları dinlendi.

/ DENİZLİHABER / 28 Haziran 2012 Perşembe, 15:29

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 18 ilçe müdürünün yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri; A.Haluk Tuncay, Ali Aydoğan, Mehmet Zengin, M. Tayfun Güven ve Barış Baykal hazır bulundu.

Toplantıda ilçe, belde ve köylerdeki gençliğe yönelik sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin geliştirilmesi, bakanlığa her yıl yapılan Gençlik Kampları Hareketlilik projesi, Halk Oyunları, Türk Halk Müziği etkinliklerine ilçelerden daha fazla gencin katılımının sağlanması gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu. İlçelerdeki sportif faaliyetleri canlandırabilmek için ne gibi çalışmalar yapılması gerektiğinin masaya yatırıldığı ilçe müdürleri toplantısında gerçekleştirilecek projeler hakkında ilçe müdürleri bilgilendirilirken projelere katılımın yüksek olması için ilçelerin de taşın altına ellerini koymaları gerektiği konusunda görüş birliğine varıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; “İlçelerimizdeki gençleri ve vatandaşları spora kanalize etmek ve onlara sporu sevdirebilmek için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu. İbanoğlu ayrıca ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi hakkında; “Koşabiliyorken Koş sadece koşma ve yürümeyi içinde barındıran bir proje değil, Koşabiliyorken Koş “Spor Yapabiliyorken Spor Yap” anlamına gelen çok geniş kapsamlı ve büyük kitlelere hitap edebilecek bir projedir. Bu projeyi ilçelerimizde de uygulamalıyız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı