REKLAMI GEÇ

İbanoğlu’ndan antrenörlere nasihat

İbanoğlu’ndan antrenörlere nasihat

Antalya’ da yapılan antrenör gelişim seminerinden dönen Denizlili antrenörler, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun başkanlığını yaptığı toplantıda bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2012 Salı, 15:51

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari Binası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda 16 branştan 25 Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan kadrolu, hizmet alımı ve sözleşmeli antrenör hazır bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı toplantıda antrenörlerin soru ve sorunları dile getirildi. Nasıl daha iyi oluruz? sorusunun cevabının arandığı toplantıda karşılıklı beyin fırtınası yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu antrenörlere öz eleştiri yapmalarını ve mazeretlere takılıp kalmamalarını söyledi. İnsanların spora gelmesini beklemeden sporun halkın ayağına götürülmesi gerektiğini dile getiren İbanoğlu “ Bunu başarabilmek için dün bir çalışan antrenörlerimiz bugün üç çalışmalılar ki bütün vatandaşlara ulaşılabilsin” dedi. Konuşmasını Ulu Önder Atatürk’ ün “Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur” sözü ile noktalayan İl Müdürü İbanoğlu bütün antrenörlere başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı