REKLAMI GEÇ

İlgün gururumuz oldu

İlgün gururumuz oldu

Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası Bursa’da yapıldı. 41 ilden 825 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği şampiyonada Denizlili sporcu Soner İlgün 21 Yaş Altı Türkiye Kata kategorisinde 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

/ DENİZLİHABER / 13 Ocak 2012 Cuma, 12:57

Karate Federasyonu’nun 2012 faaliyet programında yer alan Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası Bursa’da yapıldı. 41 ilden 825 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği şampiyona 5 – 7 Ocak 2012 tarihleri arasında Bursa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Denizlili sporcu Soner İlgün 21 Yaş Altı Türkiye Kata kategorisinde 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, adeta bir Avrupa şampiyonası niteliğinde ve kalitesinde geçen organizasyona emeği geçen herkese teşekkür ederek, ‘Karatenin son yıllarda kaydettiği aşamayı, Türk karatesinin nereden nereye geldiğini burada bir kez daha görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah çıkışı devam edecek ve bütün camia olarak, birlik ve beraberlik içinde Türk karatesini dünya statüsünde ulaşılmak istenen noktaya çıkaracağız’ dedi. Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara madalyaları verilerek kapanış seremonisiyle şampiyonaya nokta konuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı