REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın istifa etti

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın istifa etti

Denizli’nin 3. Lig temsilcisi Kızılcabölükspor’da istifa. Dün evinde oynadığı 1877 Alemdağspor’a 4-2 yenilen Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Ali Yalçın istifa ettiğini açıkladı. Ali Yalçın, istifasını sosyal medyadan duyurdu, Başkan Osman Duran ve Kızılcabölük camiasına teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2020 Pazar, 17:30

Denizli’nin 3. Lig’deki temsilcisi Kızılcabölükspor’da bu sezon işler iyi gitmiyor. 11 hafta sonunda aldığı 2 galibiyet ve 3 beraberlik ile 9 puan toplayabilen Kızılcabölükspor, 14. sırada yer alıyor.

Mutlak galibiyet parolasıyla çıktıkları maçta birbiri ardına kalesinde gol gören Kızılcabölükspor, 22. dakikada Fırat Aras, 26’da Ertuğrul Usta ve 32. dakikada Fırat Aras’ın gollerine engel olamadı, ilk yarıyı 3-0 geride kapattı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan taraf ev sahibi Kızılcabölükspor oldu. 61. dakikada Atalay Gürel ile farkı ikiye indiren Denizli temslicisi, 70. dakikada Ozan Şamiloğlu’nun golü ile farkı bire düşürdü.

Beraberlik için rakip kaleye yüklenen Kızılcabölükspor, 84. dakikada Çağlar Özel’in golüne engel olamadı ve evinde 1877 Alemdağ Spor’a 4-2 yenildi.

Düşme hattından yukarı çıkamayan Kızılcabölükspor’da evinde Alemdağ Spor’a yenilmesi istifayı da beraberinde getirdi.

ALİ YALÇIN İSTİFA ETTİ
Maç sonrası büyük şok yaşanan Kızılcabölükspor camiasında yenilginin ardından bir de istifa şoku yaşandı. Bu sabah erken saatlerde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Teknik Direktör Ali Yalçın, istifa ettiğini duyurdu.

Ali Yalçın mesajında, “Böyle zamanda biz hocalar istifa etmesini de bilmeliyiz. 2 sezon önce play of oynadığımız, geçen sezon geldiğimde hiç mağlup olmadığımız takımımız maalesef bu sezon tam kadroyu oturttuk derken, 12 Corona ve sakatlıklar yüzünden istediğimiz 11’i oluşturamadık. Alınan kötü neticelerden sonra takımın havası iyice bozuldu. Böyle durumlarda hoca değişimleri takımlara yarıyor. Biz de bu sebepten dolayı görevimizden affımızı istedik. Osman Duran Başkanıma ve Halil Tuna başta olmak üzere tüm Kızılcabölük camiasına teşekkür eder, başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

kIZILCABÖLÜK   -  Bağlantı 30 Kasım 2020, 10:06

Çok şükür sonunda senin gibi egomayaktan kurtuldu takım.
Denizlifutbolu senden bi kurtulamadı bırak bir daha gelme Denizliden hangi futbolcunun önünü açtınız kimi yetiştirdiniz?

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 29 Kasım 2020, 18:53

Hoca senin saha kenardaki hırsını maalesef saha içindeki ruhsuz topçular görmediler istifa etmekle en iyisini yapmışsın bazı topçular vardır hocaya istemezler böyle topçularda antrenmanda gördüm ukala ve lakayt onlar kendilerini çok iyi bilirler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı