REKLAMI GEÇ

Masa tenisi gençlerde birinciler belli

Masa tenisi gençlerde birinciler belli

Masa Tenisi İl temsilciliğinin 2011–2012 Sezonu faaliyet programında yer alan müsabakalar merkez spor salonunda yapıldı. Takım sıralamasında genç bayanlarda Emniyetspor A takımı birinci olurken, genç erkeklerde Servergazi A Takımı birinci oldu.

/ DENİZLİHABER / 7 Aralık 2012 Cuma, 09:00

Masa Tenisi İl temsilciliğinin 2011–2012 Sezonu faaliyet programında yer alan müsabakalar merkez spor salonunda yapıldı. Masa Tenisi Gençler İl Birinciliği Ferdi, Takım, Bay ve Bayan kategorilerinde yapıldı. Müsabakalara 36 erkek, 24 bayan ferdi sporcu ile, 12 erkek, 8 bayan takımı katıldı. İl Birinciliği sonunda gerçekleştirilen ödül töreni ile kupa ve madalya verildi.

Genç bayanlarda birinciliği Buse Elver, ikinciliği Nursena Çoklar, üçüncülüğü Fatma Nur Semerci alırken, genç erkeklerde ise Ahmet Kocabaş birinciliği, Görkem Güney ikinciliği, Cemal Coşkun ise üçüncülüğü kazandı.
Takım sıralamasında ise genç bayanlarda Emniyetspor A birinci, Tan Halk Oyunları ikinci, Emniyetspor B takımı üçüncü oldu. Genç erkeklerde takım sıralamasında ise Servergazi A birinci, Halk Eğitim A ikinci, Emniyetspor ise üçüncü oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı