REKLAMI GEÇ

Milli Takım Pamukkale’de kampa girdi

Milli Takım Pamukkale’de kampa girdi

Pamukkale Tenis Kulübü’nde 31 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa 18 Yaş Bayanlar Yaz Tenis Kupası” turnuvası öncesi Denizli’ye gelen Türk Milli Takımı, Pamukkale’de kampa girdi.

/ DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2013 Pazartesi, 12:47

Pamukkale Tenis Kulübü’nde 31 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan “Avrupa 18 Yaş Bayanlar Yaz Tenis Kupası” turnuvası öncesinde Türk Milli Takımı Pamukkale’de kampa girdi. Turnuvaya 5 ülkeden katılım olacak.

Gülben Güldaş, İpek Soylu ve Gizem Melisa Ateş’ten oluşan milli takım kafilesi, çalışmalarına Milli Takım Antrenörü Can Ulusoy eşliğinde günde çift antrenmanla Pamukkale Tenis Kulübü’nde devam ediyor.

18 Yaş Bayanlar Milli Takım Sorumlumuz Can Akkoyun “Hedefimiz finaller. Denizli’de ülkemizi mutlu edecek sonuçları almayı umut ediyoruz. Denizlili tenis severleri müsabakalarda yanımızda görmekten mutlu olacağız” dedi.

Organizasyonla ilgili Pamukkale Tenis Kulübü İkinci Başkanı Turgay Mersin “25-28 Temmuz tarihleri arasında “Avrupa 12 Yaş Erkekler Natıons Challange” organizasyonunu kulübümüzde başarıyla gerçekleştirdik. Bu hafta da “Avrupa 18 Yaş Bayanlar Yaz Tenis Kupası” tesislerimizde olacak” diye konuştu.

Mersin, tüm Denizlilileri Milli Takıma destek vermeleri için çağrıda bulunarak şunları söyledi:
“ Şehrimizin tanıtımı için son derece önemli organizasyonları kusursuz bir şekilde gerçekleştirebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Milli takımımızın finallere kalmasını diliyor, tüm halkımızı Milli Takımımıza destek vermek için kulübümüze bekliyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı