REKLAMI GEÇ

Olimpiyat oyunlarının ilk Türk hakemi PAÜ’lü

Olimpiyat oyunlarının ilk Türk hakemi PAÜ’lü

PAÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ballı, ilk defa bir Türk hakemi olarak Londra’da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları’nda görev alacak.

/ DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2012 Cuma, 10:09

PAÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgür Mülazımoğlu Ballı, 27 Temmuz – 12 Ağustos 2012 tarihleri arasında İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek olan 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda, Türkiye ve Pamukkale Üniversitesi’ni temsil edecek.

Olimpiyat Oyunlarının 23 Temmuz- 09 Ağustos 2012 tarihleri arasında yapılacak olan jimnastik yarışmalarında görevlendirilen Yrd. Doç. Dr. Ballı, ayrıca Olimpiyat Oyunları’na davet edilen ilk Türk hakemi unvanını elde etmiş olacak.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı; Sadece bilimsel alanda değil kültürel ve sportif alanda da PAÜ’nün çalışmalarını devam ettirdiğini ve bu çalışmaların sonuçlarının kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

Olimpiyat Oyunlarında yer alan öğretim üyesi hakemin, tüm PAÜ ailesini gururlandırdığına değinen Rektör Prof. Dr. Bağcı, oyunlarda hakemimize başarı dileklerini iletti. Bağcı, bu ilkin Pamukkale Üniversitesi’nde yaşanmasından da gurur duyduğunu belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı