REKLAMI GEÇ

Onlar Denizli’nin ismini hafızalara kazıdı

Onlar Denizli’nin ismini hafızalara kazıdı

Gittikleri her turnuvada Denizli’ye madalyalar ve dereceler getiren Güreş Eğitim Merkezi sporcuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’ nu makamında ziyaret etti. İbanoğlu “Denizli’yi başarıyla temsil ettiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum. Siz derece yaptıkça Denizli’nin adı daha çok zikredilmekte ve ilimize olan ilgi artmaktadır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 5 Nisan 2012 Perşembe, 15:23

Ziyarete Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Barış Baykal, Güreş Eğitim Merkezi Antrenörleri; Zekayi Erten, Ayhan Pehlivan ve Murat Güngör’ün yanı sıra Güreş Eğitim Merkezi sporcuları; Cihan Deniz, Süleyman Karadeniz ve Tolunay Keleş katıldı. Denizli Güreş Eğitim Merkezi sporcularından Cihan Deniz, Konya’ da yapılan 13 – 14 Yaş Okullar Arası Serbest Türkiye Şampiyonasında 32 kg’ da Türkiye 3. sü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Güreşe 5 ay önce başlayan sporcumuzun girdiği ilk büyük Şampiyonayı 3. olarak tamamlaması gelecekte daha büyük başarılara imza atacağının habercisi oldu.

Manisa’ da yapılan Yıldızlar Greko-Romen Grup Müsabakalarında 42 kg’ da İlyas Özen birinci olarak altın, Erkan Tarğıl ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. 63 kg’ da güreşen sporcumuz Süleyman Karadeniz sikletinde ikinci olarak gümüş madalya, Tolunay Keleş 58 kg’ da 3, olarak bronz madalya kazandı. Dereceye girmeyi başaran sporcularımız 14- 15 Nisan 2012 tarihlerinde Kayseri’ de yapılacak olan Yıldızlar Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu “Denizli’yi başarıyla temsil ettiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum. Siz derece yaptıkça Denizli’nin adı daha çok zikredilmekte ve ilimize olan ilgi artmaktadır. Güreş ata sporumuz olduğu için Olimpiyatlarda madalya beklediğimiz en önemli branşlardan biri olma özelliği taşıyor. İlimizden çıkan Olimpiyat ve Avrupa şampiyonlarının izini takip ederek onların ulaştığı başarılara ulaşmayı hayal etmelisiniz. Unutmamalısınız ki hayal etmeden hiçbir şey gerçekleşmez” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı