REKLAMI GEÇ

Onlar sporun melek yüzleri

Onlar sporun melek yüzleri

Denizli amatör küme kulüplerinden Konakspor organizasyonuyla düzenlenen ve kurulma aşamasında bulunan Türkiye Down Senderomlular Spor Federasyonu’nun desteklediği, “Sporun Melek Yüzleri Spor Şenliği” Pamukkale Üniversitesi Spor Tesisleri’nde yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2012 Çarşamba, 17:18

Şenliğe farklı illerden 100’ün üzerinde down sendromlu genç ve çocuk katıldı. Denizlispor Kulübü’de şenliğe destek verdi. Teknik direktör Osman Özköylü ile futbolcular formkalarını giyip şenliğe geldi ve down sendromlu genç ve çocuklarla futbol maçı yaptı.

Takım kaptanı Fatih Yiğen, “Böylesine anlamlı bir organizasyonda yer aldığımız için mutluyuz. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sporun melek yüzleriyle bir arada spor yapmak bize gurur verdi” derken, futbolculardan Eser Yağmur, “Engelliler daha çok sporun içinde olmalı, aktif olarak spor yapmalıdır. Toplum olarak bizlere düşen çok görev var. Spor ile engeller aşılabilir” dedi.

Denizlisporlu futbolcular ile down sendromlu çocuklar futbol maçı yaptı. Ardından atletizm yarışması düzenlendi. Yüzme havuzunda ise, yüzme yarışması düzenlendi. Organizasyonu yapan Konakspor’un Başkanı Süleyman Urkay, “Önemli bir sosyal sorumluluk projesinin içinde olduğumuz için mutluyuz. Herkes engellilerin daha fazla spor yapması için elinden geleni yapmalıdır. Engellerle mücadelede sporun önemi büyük” diye konuştu.

Yorumlar

Ali KEYSAN   -  Bağlantı 10 Mayıs 2012, 08:50

Bu güzel organizasyona tertiplayen Konak spor başkanı ve yönetim kuruluna duyarlılıklarından dolayı teşekür ederim. KONAK spor yine büyük takım olduğunu bir kez daha kanıtladı. Başarılarınızın devamını diliyorum. NİKFER’den sevgiler, saygılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı