REKLAMI GEÇ

Örnek başkan

Örnek başkan

Geçtiğimiz yıl, maddi imkansızlıklar nedeniyle kapanan Akkonak Spor’u tekrar faaliyete geçiren Akkonak Spor Kulübü Başkanı Hasan İleri, takımı şampiyon yaparak birinci amatör kümeye taşıdı.

/ DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2009 Çarşamba, 16:36

Maddi imkansızlıklar nedeniyle e kapanan Akkonak Spor Kulübü’nü, tekrar açan ve lige hazırlayan Akkonak Spor Kulübü Başkanı Hasan İleri, takıma kazandırdığı yeni kadro ile şampiyonluğa büyük emek veren isim oldu. Denizli İkinci Amatör Küme A Grubu’nda yeni kadrosu ile şampiyon olan Akkonak Spor, 1. Amatör Küme’ye çıkmaya hak kazandı.

 

Takımı, zor günlerde sahiplenen Hasan İleri, şampiyonluğun ardından görevi devredeceğini ve bu bayrak yarışında, yeni isimlerin görev alması gerektiğini belirterek, “Kapanan Akkonak Spor Kulübümüzü, belediye başkanımızın destekleri ile tekrar spor kazandırdık. İkinci amatör kümede mücadele eden Akkonak Spor, yeni kadromuz ve teknik heyetin destekleri ile şampiyon oldu. Bundan sonra, 1. Amatör Küme’de mücadele edecek. Bizler bu bayrak yarışında başarı ile görevimizi yaptık. Ben, sezon başında, takım şampiyon olduktan sonra başkanlık görevini bırakacağımı söyledim. İlk yılında takımımızı şampiyon yaptık. Bu bayrak yarışında, bizden daha başarılı olacak isimlerin bu takıma sahip çıkacağına inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı