REKLAMI GEÇ

Baskan bizi Almanya’da temsil edecek

Baskan bizi Almanya’da temsil edecek

Almanya’da klasifikatör görevi için ilk kez Türkiye’den biri seçildi. Üstelik o kişi Denizli’den PAÜ Araştırma Görevlisi Emre Baskan oldu.

/ DENİZLİHABER / 28 Ocak 2012 Cumartesi, 12:36

Bedensel Engelliler Masa Tenisi Milli Takımımızın başarılı Fizyoterapisti Pamukkale Üniversitesi Araştırma Görevlisi Emre Baskan, 2 – 6 Şubat 2012 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde yapılacak olan açık turnuvada uluslararası klasifikatör olarak görevlendirildi.

Türkiye’ de bir ilke imza atarak uluslararası organizasyonda klasifikatör olarak görev yapacak olan ilk Türk Fizyoterapist Dr. Emre Baskan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyareti sırasında konuyla ilgili olarak; Engelli masa tenisinde klasifikatör sporcuların engel durumlarına göre sınıflandırmalarını yaparak aynı engellere sahip sporcuların birbirleriyle müsabaka yapmalarını sağlıyor. Herkesin farklı engeli olduğu için adil bir sınıflandırma yapmak için klasifikatörlerin rolü çok büyük. Bunun için gerekli deneyimi çok sayıda uluslar ararası turnuva ve şampiyonalara milli takımımızla beraber katılarak kazandığını belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli’yi ve Türkiye’yi uluslar arası arenada temsil eden kişilerin çıkmasının kendilerini ümitlendirdiğini ve gençlerin açılan bu başarı yolundan giderek yeni başarılara imza atmaları gerektiğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı