REKLAMI GEÇ

Protokol Denizli’de sakata geldi

Protokol Denizli’de sakata geldi

Ak Parti Denizli Milletvekili Yüksel’in topuğunda ciddi zedelenme var, uzun süre yürüyemeyecek. İl Başkanı Avni Örki’nin çapraz bağları koptu. Öte yandan DTO Başkanı Necdet Özer’in ise el parmağı kırıldı. Bunların tümü Denizli’de Hayata Pas Ver projesi kapsamında ünlülerin yaptığı gösteri maçında yaşandı.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2013 Çarşamba, 10:16

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün “Hayata Pas Ver” projesine destek için ünlüler ve Türk futbolunun önemli isimleriyle birlikte önceki gün bir futbol karşılaşması yapan Ak Partili bir milletvekili, il başkanı ve Ticaret Odası Başkanı sakatlandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün başlattığı “Hayata Pas Ver” projesi kapsamında Denizli’ye çocuklar için gelen spor, sanat, siyaset ve iş dünyasından ünlülerin katıldığı dostluk maçında 3 protokol üyesi sakatlandı.

Şirinköy Yolu’ndaki mini sahanın açılış töreninin ardından yapılan dostluk maçında ünlüler kırmızı ve beyaz takım olarak ikiye ayrıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür, Denizlispor eski Kulüp Başkanı Ali İpek, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Tayfur Havutçu, Rüştü Reçber ve Belediye Başkanı Osman Zolan kırmızı takımda yer aldı.

Beyaz takımda ise Teknik Direktör Mesut Bakkal, Denizlispor eski futbolcusu Levent Kartop, eski teknik direktör Ali Yalçın, Okan Buruk, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, DTO Başkanı Necdet Özer, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizlispor’un efsane kaptanı Bahtiyar Yorulmaz ve Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Burak Aslan sahaya çıktı.

Kemik sesi geldi
Eski hakem Sadık Deda’nın yönettiği maçta ilk sakatlığı Ak Parti İl Başkan Örki yaşadı. Kaleye çekilen şutu engellemek isterken dizlerinin üzerine ters düşen Örki yerini gazeteci Fatih Doğan’a bıraktı. Daha sonraki dakikalarda Bahtiyar, Yüksel’in sol ayak topuğuna taban girdi. Başarılı hareketleriyle göz dolduran Yüksel, ayağındaki acıya rağmen bir süre daha maça devam etti.

DTO Başkanı Özer, rakibi Şükür ile girdiği ikili mücadelenin ardından yere düşerek parmağından sakatlandı. Olayın sıcaklığından sakatlıklarının ciddi olduğunu fark etmeyen üç protokol üyesi, 5-3 kırmızı takımın üstünlüğü ile biten karşılaşmanın ardından ağrılarının artması üzerine soluğu Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde aldı. Yapılan kontrol ve çekilen filmlerde, Özer’in yüzük parmağının kırık, Örki’nin dizindeki çapraz bağlarının kopuk ve Yüksel’in ise topuğunda ciddi bir zedelenme olduğu tespit edildi.

“Yine sahaya çıkarım”
Başkan Özer, Türkiye’ye mal olacak örnek bir projenin tanıtımında yer almanın gurur verici olduğunu belirterek, “Çocuklarımız için sakatlanacağımı bilsem o maça yine de çıkardım. Bir hafta dinlenmem gerekeceğini düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı