REKLAMI GEÇ

Satrançta ilk hedef Denizli şampiyonluğu

Satrançta ilk hedef Denizli şampiyonluğu

Antalya’da ki Türkiye Şampiyonasına hazırlanan Denizli Belediyesporlu minik satranççılar, bunun öncesinde Denizli’de yapılacak İl birinciliği müsabakalarında kendilerini sınayacak.

/ DENİZLİHABER / 24 Kasım 2012 Cumartesi, 09:00

Satranç Hocası Yıldıray Koca nezaretinde yaz aylarında başlayan satranç eğitimini, kışa girdiğimiz şu günlerde de devam ettiren Denizli Belediyespor’lu minik satranççılar, iki turnuva heyecanı birden yaşıyor.

7-8-9-10-11-12 yaş gruplarında haftanın 3 günü 3’er saat çalışarak turnuvalara hazırlandıklarını belirten Denizli Belediyespor Satranç hocası Yıldıray Koca, ‘ Yaz aylarından bu yana çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Yazın haftanın 5 günü olan çalışma günümüz, öğrencilerin okulları nedeniyle kışın 3 güne düşürmek zorunda kaldık. Hedefimizde Şubat ayında Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası var. Bunun öncesinde Denizli’de yapılacak olan İl birinciliği turnuvası, kendimizi sınama açısından çok iyi olacak’ dedi.

Denizli Belediyespor Satranç-Masa Tenisi ve Badmington Şubeleri Başkanı Erdem Gündüz, Denizli Belediyespor olarak hedeflerinin daha fazla kişiye satrancı sevdirmek olduğunu belirterek, bu spora ilgini her geçen gün arttığını söyledi. Düzenlenecek turnuvalarda Denizli Belediyespor olarak, her zaman olduğu gibi yer alacaklarını kaydeden Gündüz, ‘ Yarışmalar bu işin bir parçası ve heyecanı. Hedef olmasa başarıda gelmez’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı