REKLAMI GEÇ

Teniste gençlerin çetin mücadelesi

Teniste gençlerin çetin mücadelesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri bünyesinde yapılan Tenis Genç Erkek ve Genç Kız müsabakaları sona erdi.

/ DENİZLİHABER / 12 Nisan 2012 Perşembe, 11:00

Denizli Tenis Kulübü Kortlarında gerçekleştirilen müsabakalara 6 kız ve 6 erkek takımı katıldı. 48 sporcunun kıran kırana mücadelesine sahne olan müsabakalar sorunsuz bir şekilde noktalandı.

Genç Erkekler kategorisinde; Hasan Tekin Ada Anadolu Lisesi birinci, Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi ikinci, Nevzat Erten Anadolu Lisesi üçüncü ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Genç Kızlar kategorisinde ise; Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi birinci, Nevzat Erten Anadolu Lisesi ikinci, TEV Anadolu Lisesi üçüncü ve Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

8 kupanın yanı sıra 32 madalyanın dağıtıldığı organizasyonda yapılan ödül töreniyle sporculara madalyaları takımlara ise kupaları verildi. Sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Tayfun Güven, Tenis Federasyonu İl Temsilcisi Nilgün Keçeci ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü Zafer Akçay verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı