REKLAMI GEÇ

TÜFAD’dan Belediyespor’a ziyaret

TÜFAD’dan Belediyespor’a ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şube Başkanı Bülent Fil ve yönetim kurulu üyeleri Belediyespor’u ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 12 Ocak 2012 Perşembe, 15:07

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şube Başkanı Bülent Fil ve yönetim kurulu üyeleri Belediyespor Teknik Heyetini ziyaret etti. TÜFAD Başkanı Bülent Fil, ilk yarıda gösterdikleri başarı nedeniyle Belediyespor teknik heyetine nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Denizlili olan Teknik Direktör Güngör ve ekibiyle gurur duyduklarını vurgulayan TÜFAD Başkanı Bülent Fil, ‘Belediyespor’a ve teknik heyete başarılar diliyoruz. Ligin 2.yarısında da başarılarını daha ileriye götüreceklerinden kuşkumuz yok. Onların bu başarısı diğer antrenörlerimize de örnek olmakta. Belediyespor’u yerli antrenörlere teslim ettikleri için yönetimine de teşekkür ederiz. TÜFAD olarak her zaman destekçileriyiz. Belediyespor’un bir maçına da TÜFAD yönetimi ve üyeleri olarak gelmek istiyoruz’ dedi.

Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör’de, en kısa zamanda iadeyi ziyaretlerde bulunacaklarını belirterek, TÜFAD Başkan Bülent Fil ve arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı