REKLAMI GEÇ

Belediyespor-Denizlispor’u 1-0 yendi

Belediyespor-Denizlispor’u 1-0 yendi

Denizlispor’u deplasmanda 1-0 yenen Denizli Belediyespor, puanını 41’e, yenilmezlik serisini de 11 maça çıkardı. Tek golü uzatma dakikalarında Osman attı.

/ DENİZLİHABER / 21 Ocak 2013 Pazartesi, 14:28

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), himayesinde düzenlenen Coca Cola Akademi Ligi 20.hafta karşılaşmasında Denizli Belediyespor U15 takımı, Denizlispor’u deplasmanda 1-0 yenerek, ilk yarının 9.haftasında 1-0 kaybettiği rövanşı da almış oldu.

Denizlispor Zafer Katrancı Tesislerinde ki yerel derbi, baştan sona heyecan fırtınası içinde geçti. Karşılaşmayı, Denizli Belediyespor Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri İlyas Tuncer ile Metin Karakurt’da izledi.

Kırmızı beyazlılar bu galibiyetle puanını 41’e yükseltirken, yenilmezlik serisini de 11 maça çıkardı. Kırmızı beyazlılar 11 maçta 8 galibiyet ve 3 beraberlikle, müthiş bir çıkış yakaladı. İlk yarısı golsüz sonuçlanan karşılaşma sağanak yağış altında oynanırken, müsabakanın son uzatma dakikasında Denizli Belediyespor korner atışı kazandı.

Kale sahasına gelen topu Osman kafa ile filelere gönderince, kırmızı beyazlılar son dakika golü sonrası büyük sevinç yaşadılar. Golü atan Osman, gol sevincini abartılı şekilde yaşayıp, rakip kulübeye el kol hareketi yapınca karşılaşmanın hakemi Yavuz Çaylı tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı. Bitiş düdüğünden sonra hakeme itirazlarını sürdüren Denizlispor’lu Hüseyin’de kırmızı kart gördü.

U14’lerde Denizlispor galip
Bu maçtan önce U14 takımları arasında oynanan karşılaşmayı Denizlispor 66.dakikada Beytullah’ın penaltıdan attığı golüyle 1-0 kazandı. Karşılaşmanın hakemi Osman Teryaki, maçta 4 sarı, 3 kırmızı kart çıkardı. Denizli Belediyespor’dan penaltıya sebebiyet veren Muhammed, kırmızı kartla oyun dışı kalırken, itirazlarını sürdüren kaleci Barışcan ile Süleyman Tunahan’da kırmızı kart gördüler. Denizli Belediyespor son 3 dakikayı 8 kişiyle tamamladı.

Yorumlar

yağdanlıklar   -  Bağlantı 21 Ocak 2013, 21:10

bundan önceki karşılaşmada denizlispor yendiği zaman neden haber yapmıyorsunuz.denizlispor oynadığı oyunla tüm seyircilerin takdirini toplamıştır.BELEDİYSPOR hakem amcalarının yardıma yetişmesiyle son saniye ve tek bir atakla maçı haksız olarak ve ahlaki değerlerini yitirmiş şekilde…..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı