REKLAMI GEÇ

Uygun PAÜ’de

Uygun PAÜ’de

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Denizli’de üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Pamukkale Üniversitesi tarafından düzenlenen kariyer günlerine katılan Uygun, öğrencilere Sivasspor’un baş

/ DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2009 Perşembe, 11:47

ÜMİT BİLGİÇ

Denizli Pamukkale Üniversitesi tarafından düzenlenen Kariyer Günlerine katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor’un dününü ve bugünü anlattı. Sivasspor taraftarı üniversite öğrencileri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Uygun, sahneye asker selamı ile çıktı. Söyleşide Sivasspor’un başarısından bahseden Uygun, spor camiasında yaşanan sorunlara da değindi.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Şuanda Sivasspor’un başarısının futbolcuların ve teknik ekibin birbirine başarı için kenetlenmesinden kaynaklandığını belirten Uygun, takım olarak inandıklarını ve sonunda başarıyı elde ettiklerini belirtti.

Türk insanın her zaman liderlik vasfına sahip olduğunu belirten Uygun, şampiyonluk her zaman 4 büyüklere laik görenler, Sivasspor ve arkasından gelen takımları başarılarıyla adeta şaşkına döndüklerini belirtti.

Spor camiasında önemli sorunların yaşandığını en büyük sorunda adalet olduğunu belirten Uygun, her zaman hakemlerin adaletsiz olduğunun söylendiğini ama asıl adaletsizliğin hakemlere verilen haksız paralar olduğunu belirtti. Hakemlerin az para ile geçim derdinde olduğunu belirten Uygun, dehşet paralar alan futbolcular, yönetim karşısında hakemlerinde kendilerini geçindirecek paralar almasını gerektiğini vurguladı. Uygun, hakemlerin hak ettikleri paraları alması durumunda maçların daha iyi yönetileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı