REKLAMI GEÇ

Yelkenciler tepkili

Yelkenciler tepkili

Dünya genelinde düzenlenen yelken yarışmalarına katılarak önemli dereceler alan Denizli Yelken Kulübü, Denizli’de su sporlarının yapılması için idarecilerin desteklerini bekliyor. Denizli’de kayıkhane yapılması için tüm devlet büyüklerini ziyaret ettiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Ali Boz, Denizli’de zaman geçirecek hiçbir faaliyetin olmadığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2007 Cuma, 00:00

Yelken ve su sporlarında düzenlenen yarışmalara katılarak önemli dereceler elde eden ve dünya basınında sıkça yer alan Denizli Yelken Kulübü, Denizlili idarecilerin desteklerini bekliyor. Denizli’de su sporlarının gelişmesi ve genç neslin su sporlarında başarılara imza atması için ilimizde Yelken Kulübü kuran 40 kişilik ekip, Vali Recep Yazıcıoğlu Gökpınar Barajına kayıkhane yapılmasını istiyor.

Basın Merkezinde basın mensuplarıyla bir araya gelen ve yaşadıkları sorunları gündeme getiren Denizli Yelken Kulübü Başkanı Ali Boz, Denizli’de vakit geçirecek hiçbir yerin olmadığını ve idarecilerinde su sporları konusunda hiçbir çalışma yapmadığını söyledi. Bu sporu genç nesillere aşılamak ve Denizli’nin dünyaya açılarak su sporlarında derece alması gerektiğini söyleyen Boz: “ Şuanda kendim ben işadamı olarak bu sporu yapıyorum. Tabiî ki Denizli’de değil ilimize yakın sahil kenarlarında. Ben Denizli’de stres atacak veya vakit geçirecek hiçbir etkinlik göremiyorum. Denizli’de kayıkhane yapılması için Denizli Valiliği, Pamukkale Üniversitesi ve Devlet Su İşleri Müdürlüğünden destek istedik yani para olarak değil izin olarak. Ama hiç kimse bu konuda bir çalışma yapmaya yanaşmadı. Bizler idarecilerimizin bu duyarsızlığına tepki gösteriyoruz. Artık gençlere yönelik bir şeylerin yapılması lazım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı