REKLAMI GEÇ

Yıldırım Türkiye üçüncüsü

Yıldırım Türkiye üçüncüsü

Bisiklet federasyonu 2012 faaliyet programında yer alan Uluslararası Gazipaşa Mtb Cup Dağ Bisikleti yarışı Antalya’da yapıldı. Denizli’yi Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübünden Hakan Yıldırım yarışmada Türkiye üçüncüsü oldu.

/ DENİZLİHABER / 16 Ocak 2012 Pazartesi, 18:19

Bisiklet federasyonu 2012 faaliyet programında yer alan Uluslararası Gazipaşa Mtb Cup  Dağ Bisikleti yarışı Antalya’da yapıldı. Denizli’yi Gençlik Merkezi  Gençlik ve Spor Kulübünden Hakan Yıldırım, Sorisa Spor Kulübünden Aydın Dede ve Halil Turan’dan oluşan kafile temsil etti.

Masterlar kategorisinde Nevzat Kıral ve Oğuz Özçelik’in ardından Türkiye 3.sü olan Hakan Yıldırım gösterdiği mücadele ile tüm bisiklet camiasının takdirini topladı ve Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu özel olarak Yıldırım’ı tebrik etti. Yıldırım, “6 km’lik zorlu parkurda 4 tur üzerinden yapılan yarışın daha ilk turunda büyük bir talihsizlik yaşadım ve bisikletimin selesi kırıldı. Yarışın son 3 turunu yani yaklaşık 20 km’yi bisikletimin selesine oturmadan ayakta pedal çevirmek zorunda kaldım. Buda beni çok zorladı, ama buna rağmen kürsüde kendime yer bulduğum için çok sevinçliyim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı