REKLAMI GEÇ

Milli Takım Denizli’de kampa girdi

Milli Takım Denizli’de kampa girdi

Yüzme Milli Takımı, Pamukkale Üniversitesi’nde kamp çalışmalarını sürdürüyor. Rektör Prof. Dr. Bağcı milli yüzücüleri ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2013 Çarşamba, 15:10

Pamukkale Üniversitesi, milli takım kamplarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Mersin’de 20-24 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan 17. Akdeniz Oyunlarına hazırlanan Yüzme Milli Takımı, ABD ve Fransa kamplarından sonra son kampını Pamukkale Üniversitesi Spor Tesislerinde yapıyor.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı olimpik yüzme havuzunda çalışmalarını sürdüren Yüzme Milli Takımı’nı ziyaret etti.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, 2006 yılından bu yana dönüşümlü olarak 20 bin üyenin faaliyetlerini sürdürdüğü tesislerde, öğrenciler ve bölge insanlarının spor aktivitelerini sürdürdüğünü söyledi. Bağcı, “Olimpiyat bayrağına sahip bir üniversite olarak her yıl farklı branşlarda milli takım kamplarına ev sahipliği yapıyoruz. Şu anda Yüzme Milli Takımımızı tesislerimizde ağırlıyoruz. Teknik heyet ve sporcularımızla yakından ilgileniyoruz. Yüzme milli takımımızı burada ağırlamaktan dolayı büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Akdeniz oyunlarında kendilerine başarılar diliyoruz” dedi. Kamp, 31 Mayıs tarihinde sona erecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı