REKLAMI GEÇ

Pamukkale Büyükşehirin olmalı

Pamukkale Büyükşehirin olmalı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın el koyarak işletmesini TURSAB’a verdiği Pamukkale’nin gelirlerinden Denizli’nin tek kuruş dahi alamayacak olması tepkiyle karşılandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Pamukkale’nin tekrar Denizli’nin olması ve Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilmesi için girişimlerinin devam ettiğini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 11 Ocak 2014 Cumartesi, 13:43

Kültür ve Turizm Bakanlığı geri adım atmadı ve Denizli’nin Pamukkale’den elde ettiği 16 milyon TL gelire el koyarak, işletmesini Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği’ne (TURSAB) verdi. Denizli kamuoyunda büyük tepkiyle karşılanan Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın uygulaması, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi harekete geçirdi. 

Denizli ziyaretinde basın mensuplarının konu ile ilgili sorularını yanıtlayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Pamukkale’yi geri almak için girişimlerinin devam ettiğini söyledi.

Zeybekci , “Pamukkale Denizli’den taşınmıyor arkadaşlar. Pamukkale hala Denizli’de. İl Özel İdaresi ve Denizli Valiliği burasının yerel yönetimler tarafından da iyi işletilebileceğini gösterdi. Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesiyle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Biz inanıyoruz ki, burasını daha iyi idare ederiz. Bunu anlatacağız” dedi.

Yorumlar

Ali Aktürk   -  Bağlantı 23 Mart 2014, 20:00

İNŞALLAH SAYIN BAKANIM NİHAT BEY.SİZE İNANIYORUZ.PAMUKKALEYİ DENİZLİYE TEKRAR İSTİYORUZ.PAMUKKALEDE ŞAHSIM İÇİN ÇALIŞIP ÇALIŞMAMAK ÖNEMLİ DEĞİL DENİZLİLİ OLARAK PAMUKKALE DENİZLİNİN OLMALIDIR.DİĞER ÖREN YERLERİMİZİ AYAĞA KALDIRMAYA KATALİZÖR OLACAK MADİİ DEĞER PAMUKKALEDEN GELECEK.SİZİNLEYİZ.

aliakturk   -  Bağlantı 12 Ocak 2014, 20:53

Pamukkalenin yerel yönetimden il özel idaresinden hükmi şahsiyeti bitecek diye alınması yanlış,daha hükmi şahsiyet 31 mart 2014 de bitecek bir, bakanlığın iktisabıdır ama bakanlık bu güne kadar her noktayı her müzeyi 105 tane müze bir Pamukkale kadar ciro yapmadığı halde acık ihale yaptı TÜRSAB aldı neyse Pamukkaleyi neden acık ihale yapmadıda 2886 51 g ye göre yaptı acaba?bir Denizlili olarak açık ihale olsaydı birçok Denizlili denizlideki birlik dernekler stklar platform da girebilirdi ihaleye!!!yazık oldu…PAMUKKALE DENİZLİ BÜYÜK ŞEHİRE MUTLAKA ALINMALIDIR…

gazi k.   -  Bağlantı 11 Ocak 2014, 18:57

bakanlığı almışken bunu yaparsa denizli vekili olduğunu anlarız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı