REKLAMI GEÇ

TÜRSAB’dan antik kentlere 3 araç

TÜRSAB’dan antik kentlere 3 araç

Bir dizi inceleme için Denizli’ye gelen TÜRSAB heyeti antik kentlerde yapılan kazıları dolaştı. TÜRSAB yöneticileri Vali Demir’e Laodikya ve Tiripolis antik kent kazıları için 2 arazi aracı ve 1 de müze için binek otomobil sözü verdi.

/ DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2012 Salı, 16:57

TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy ve seyahat acentelerinin temsilcilerinden oluşan 40 kişilik heyet Denizli’de. Heyetin bir kaç günlük Denizli gezisinde odak antik kentlerde yapılan kazı çalışmaları. Yani inanç turizmi. Denizli’nin Karahayıt, Pamukkale gibi doğal ve termal bölgeleri kadar Tripolis, Hirepolis ve Laodikya kentlerinde yürütülen çalışmaları da bölgelere yaptıkları ziyaretle yerinde gören TÜRSAB ekibi, özellikle Tripolis ve Laodikya’da yürütülen çalışmalara hayran kaldı.

Denizli Valisi Abdulkadir Demir ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ağırladığı turizm konusundaki önemli heyek, yapılan yerinde çalışmalara destek sözü de verdi. Türk turizmi için önemli bir başarının altına imza atıldığı vurgusu yapan TÜRSAB yöneticileri, Vali Abdulkadir Demir’e 3 araç sözü verdi.

Araçlardan ikisi arazi aracı olacak. Bu araçlar Laodikya ve Tripolis kentlerinin çalışmalarında kullanılacak. Diğer araç ise Denizli Müze Müdürlüğü’nün hizmetine tahsis edilecek.

Yorumlar

mustafa yildiz   -  Bağlantı 19 Temmuz 2012, 14:33

sayın TURSAB yetkilileri Tripolis ve Laodikya kentlerine arac vermenizi anladık ama muze mudurluğunun binek arabası da neden?Hierapolis ören yerine verseydiniz ya bir arazi aracı, mesela cok modern bir itfaiye aracı alanı sulamak için bu sıcakta turistlere bir faydanız olurdu…ayrıca bu aracları neden neyin karşılıgı olarak veriyorsunuz?ilginccccc….anlayana…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı