REKLAMI GEÇ

Beyaz Cennet’te bayram bereketi

Beyaz Cennet’te bayram bereketi

UNESCO Dünya Mirası listesinde bulunan Beyaz Cennet Pamukkale’de bayram yoğunluğu yaşanıyor. 9 günlük Kurban Bayramı tatili turizmcilerin yüzünü güldürdü, tesislerdeki doluluk oranı yüzde 100 seviyesinde.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2018 Pazar, 15:26

9 günlük Kurban Bayramı’nın başlamasıyla Beyaz Cennet Pamukkale de hareketlendi. Yabancı turistlerin yanı sıra uzun bayram tatili nedeniyle ilgi gösteren yerli turistler doluluk oranlarının maksimum seviyeye yükselmesini sağladı.

UZAKDOĞU İLGİSİ SÜRÜYOR
Çin başta olmak üzere Uzakdoğu ülkelerinde Türkiye’yi ve Denizli’yi tercih edenlerin sayısındaki artış sevindirici boyutlarda.

Bu ilginin artarak devam edeceğini düşünen turizmciler, yurt dışındaki tanıtım faaliyetlerinin meyvelerini toplamanın sevincini yaşıyor.

DOLULUK ORANLARI YÜZDE 100
9 günlük bayram tatilinin başladığı cumartesi gününden itibaren turistler Pamukkale ve Karahayıt bölgesindeki otellere akın etti. Yabancı turistlere yerlilerin de eklenmesiyle tesislerdeki doluluk oranları yüzde 100’e yükseldi.

Pamukkale’nin beyaz travertenleri, antik havuzu ve önemli kalıntıları ile dünyanın her yerinden yabancı turistlerin ilgisini çektiğini ifade eden Denizli Turistik Otelciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, yabancıların yanı sıra yerli turistlerin de Beyaz Cennet’i tercih ettiğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı