REKLAMI GEÇ

DENTUROD’da Şen güven tazeledi

DENTUROD’da Şen güven tazeledi

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanlığına Gazi Murat Şen yeniden seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2014 Cumartesi, 10:28

 Denizli’deki turizmcileri çatısı altında toplayan DENTUROD’un olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Laodikya Otel’de gerçekleştirilen genel kurulda, gündemdeki maddeler görüşüldü, DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, faaliyetlerle ilgili üyelere bilgi verdi.

 Seçimlere ise tek listeyle gidildi ve Gazi Murat Şen, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kurulunda ise Faik Pişkin, Şeref Karakan, Ahmet Başoğlan ve Erkan Ceylan görev aldı.

 iç2Yeniden DENTUROD başkanlığına seçilen Şen, teşekkür konuşmasında öncelikli hedeflerinin sektörün sorunlarına çözüm bulmak olduğunu vurguladı. ŞEN, “Başarılı bir genel kurulu geride bıraktık. Son  yıllarda  ciddi bir yeniden yapılanma süreci geçirdik. Bundan sonraki önceliğimiz tüm Denizli bölgesinin’nın daha iyi tanıtılması, pazarlanması ve otelcilerin sorunlarına eğilmek. Ayrıca, sektörün kalitesinin yükseltilmesi açısından dernek yönetimi olarak bundan sonraki dönemde de daha yoğun şekilde çalışacağız. Sektörümüz adına projeler geliştirmeye ve uygulamaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Ali Akturk   -  Bağlantı 16 Kasım 2014, 10:00

SAYIN başkan iyi niyetli oldugunu biliyorum,otellerimiz yenilense,komple denizli otellerinde değişim şart, eskiden olduğu gibi set menü ve ala karta dönsek, FARKLI hizmetler sunsak! Neden sahile benzemeye çalışıyoruz?Başarılar dilerim yeni yönetime

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı