REKLAMI GEÇ

Pamukkale geceleri de açık olacak

Pamukkale geceleri de açık olacak

Beyaz travertenleri, şifalı suları ve eşsiz tarihi dokusuyla dünyada ünlü Pamukkale, geceleri de ziyaret edilebilecek. DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, gerekli izinlerin alındığını ve Mayıs ayından itibaren Beyaz Cennet’in geceleri de ziyarete açılacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2018 Pazartesi, 18:24

Tarihinin en yoğun dönemlerini geçiren ve ziyaretçi rekorları kıran Pamukkale için sevindirici bir gelişme daha yaşandı. Dünyanın ilgisini daha fazla çekmeye başlayan Pamukkale’nin geceleri de açık kalması için yürütülen girişimler sonuç verdi.

11 aylık süreçte ilk kez 2 milyon turistin üzerine çıkan Pamukkale’nin daha fazla turist alabilmesi için geceleri de açık kalmasını isteyen Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, bu alanda ortaya koydukları çabanın olumlu sonuç verdiğini söyledi.

Gerekli izinleri aldıklarını dile getiren Gazi Murat Şen, gelecek yaz sezonunda Pamukkale’nin renkli ışıklarla aydınlatılacağını ve geceleri de ziyarete açılacağını belirtti.

Şen, “Pamukkale’nin mayıs ayından itibaren geceleri de ziyarete açılması turizm açısından önemli bir gelişme olacak. Buranın muhteşem güzelliğinin geceleri de ışıklı görsel şölenlerle izlenebilecek olması, Antik Tiyatro’da geceleri de gösteri ve etkinliklerin yapılması ziyaretçi sayımızı artıracaktır” dedi.

Yorumlar

Özcan   -  Bağlantı 25 Aralık 2018, 08:15

Pamukkale ören yeri giriş ücreti yerli 10 TL yabancı 10 Euro olmalı.Giriş ücreti bizler için gerçekten yüksek.Yetkililer bunu neden anlamak istemeiyor.?.

akif   -  Bağlantı 24 Aralık 2018, 18:36

DENİZLİ HALKI GİTMEDİKTEN SONRA NE YAZAR.O FİYATLARA NE BEN GİDERİM NEDE ÇOCUKLARIMI GÖTÜRÜRÜM

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı