REKLAMI GEÇ

Pamukkale giriş ücretlerinde kafa karıştıran iddialar

Pamukkale giriş ücretlerinde kafa karıştıran iddialar

Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletme Merkez Müdürlüğü (DÖSİMM) Türkiye genelindeki ören yerlerinin yenilenmiş fiyatlarının yer aldığı listeyi internet sitesinden yayınladı. Pamukkale ve Laodikya antik kentlerinin de içinde bulunduğu birçok ören yerinin yenilenen fiyatları tepki çekti. Ancak, adını açıklamayan bir DÖSİMM yetkilisi fiyat listesinde hata yapıldığını ve bazı ören yerleri giriş ücretlerinin yanlış girildiğini söyledi. Listenin yenileneceği öğrenilirken, şimdi Denizlililer özellikle Pamukkale’nin giriş ücretinin artıp artmadığını merak ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2018 Perşembe, 17:51

DÖSİMM, bugün resmi internet sitesinden Türkiye genelindeki ören yerlerinin bazılarının giriş ücretleri yenilenmiş fiyat tarifesini yayınladı. 41 ören yerinin giriş ücretlerine ciddi oranlarda zam yapan DÖSİM, Pamukkale’de ise yüzde 40’un üzerinde bir zam belirledi, 35 TL olan giriş ücretini, 50 TL’ye yükseltti. Laodikya Antik Kenti için de 10 TL olan giriş ücreti yüzde 50 artırılarak 15 TL’ye yükseltildi.

DENİZLİ’DE BÜYÜK TEPKİ
Pamukkale ve Laiodikya Ören Yerlerine giriş ücretlerinde yapılan astronomik artış, zaten fiyatlar nedeniyle ciddi oranda oranda rahatsız olan Denizlililerin tepkisini çekti. Kısa sürede zam haberleri yayıldı, sosyal medyada günün konusu haline geldi. Denizlililer, artık yöre halkının Beyaz Cennet’e karşıdan bakmaktan başka çarelerinin olmadığını ifade etti.

DÖSİM’DEN KAFA KARIŞTIRAN BİLGİ
Pamukkale girişlerinden sorumlu olanların zamla ilgili herhangi bir bilgisinin bulunmaması, Denizlihaber.com muhabirlerinin DÖSİMM’e yönlendirdi. Uzun uğraşların ardından ulaşılan ve adının açıklanmasını istemeyen bir yetkili fiyatlarla ilgili bir düzenleme yapılıp yapılmadığı, zammın gelip gelmediği ile ilgili bilgi veremeyeceğini söyledi, ancak kritik bir bilgi de paylaştı. Yetkili, DÖSİM sitesinde yayınlanan yeni fiyat listesinin ciddi hataların bulunduğunu, Pamukkale’yi de ilgilendiren fiyat listesinin kısa sürede güncelleneceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı