REKLAMI GEÇ

Şen: Pamukkale bayramda ücretsiz olsun

Şen: Pamukkale bayramda ücretsiz olsun

Denizli Turistlik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Ramazan Bayramı’nda yerli ziyaretçilerden Pamukkale’ye giriş ücreti alınmaması çağrısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2016 Pazartesi, 11:17

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı’nda Pamukkale’ye ilginin artırılması için “yerli ziyaretçilerin girişi ücretsiz olsun” önerisini yaptı. Şen, Termal İyi Gelir kampanyasıyla Pamukkale’ye daha fazla ziyaretçi çekebilmenin çabası içinde olduklarını, bunun dini bayramlarda ücretsiz giriş ile desteklenebileceğini söyledi.

Bakanlar Kurulu kararıyla oto yollar ve köprülerden geçişlerin bayramlarda ücretsiz olduğunu anımsatan Şen, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın benzer bir uygulamayı Pamukkale için yapabileceğini belirtti.

Termal İyi Gelir kampanyasıyla geniş kitlelere “Pamukkale’yi görün” çağrısında bulunduklarını ifade eden Şen, “2016 yılında turizm sektörünün durumu ortada. Kampanyalarla Pamukkale’nin bilinirliğini artırıp, daha fazla yerli ziyaretçi çekebilmenin çabasındayız. Bunun için Pamukkale’ye girişte Türk vatandaşlarından Ramazan ve Kurban bayramlarında ücret alınmasın istiyoruz. Çünkü kişi başına giriş ücreti 35 lira” dedi.

Denizli’nin tatil yörelerine geçiş güzergahında bulunduğuna da dikkat çeken Şen, “Ücretsiz giriş, Pamukkale’deki hareketliliği artıracaktır. Dokuz günlük bayram tatilini Denizli’de geçirecek olanlar, Pamukkale’yi gezebilir, havuzlara girebilir. Misafirlerini Pamukkale’ye götürebilir” diye konuştu.

Yorumlar

Kadir   -  Bağlantı 28 Mayıs 2019, 23:55

Gerçekten iyi olurdu ben Denizli’de askerlik yaptım Pamukkale’iyle aileme göstermek istiyorum yapsa yapsa sn başkanımız bu hediyeyi bize yapar şimdiden teşekkürler

öğrenci velisi   -  Bağlantı 28 Haziran 2016, 10:18

Evet destekliyoruz başkanım inşallah olur da, çoluk çocuk çifte bayram yapar sayenizde.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 27 Haziran 2016, 20:50

Denizli’ler yıllarca Pamukkale’ye sahip çıkmadılar. Sömürmeye ve sömürülmesine göz yumdular. O traverterlerin üstündeki otellere izin verdiler. Şimdi neden bahsediyorsunuz? Bedavaymış. Önce sahip çık doğana tarihine. Onu öğren.

MEHMET   -  Bağlantı 27 Haziran 2016, 11:34

HAYDİN BASTIRIN BENİM 23 YAŞ VE 14 YAŞINDA ÇOCUKLARIM GÖRMEDİ 1100 TL EMEKLİ MAŞIYLA 4 KİŞİ GİRİŞ ÜÇRETİ NASIL KARŞILANIR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı