REKLAMI GEÇ

Termal İyi Gelir 4. Kampanya dönemi başlıyor

Termal İyi Gelir 4. Kampanya dönemi başlıyor

Denizli’yi, özellikle de Pamukkale’yi tanıtmak için 2016 yılında DENTUROD ile Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen “Termal İyi Gelir”de 4. kampanya dönemi, düzenlenecek lansman ile başlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2019 Pazartesi, 18:32

Denizli ve Pamukkale’nin turizm potansiyelini harekete geçirmek, “Beyaz Cennet” Pamukkale’nin tanınırlığını artırmak amacıyla 2016 yılında hayata geçirilen Termal İyi Gelir’de yeni bir sürece giriliyor.

Termal İyi Gelir 4. Kampanya dönemi, 30 Temmuz Salı günü saat 21.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek lansman ile başlayacak.

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) ile Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteklediği Termal İyi Gelir 4. Kampanya Dönemi’nin tanıtım lansmanına ünlü oyuncu Volkan Severcan sunucu olarak katılacak, ünlü aktris Wilma Elles de kampanyaya destek vermek üzere organizasyonda yer alacak.

Lansmanda, 2016 yılından bu yana Termal İyi Gelir Kampanyalarının geldiği aşama anlatılacak, 4. kampanya döneminde gerçekleştirilecek projeler tanıtılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı