REKLAMI GEÇ

Çameli’nin Kolak Gölü, doğa severlerin akınına uğruyor

Çameli’nin Kolak Gölü, doğa severlerin akınına uğruyor

Tatil mevsiminin devam ettiği bu günlerde Çameli’nin Kolak Gölü, serinlemek ve dinlenmek isteyenlerin uğrak yeri oldu. Her gün onlarca çadır göl çevresine kuruluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2017 Pazar, 09:58

Çameli Belediyesi, Kolak Mahallesi yakınında bulunan Kolak Gölü çevresindeki düzenleme çalışmalarını bir ay önce bitirdi. Göl çevresi kamp alanı ve cazibe merkezi haline geldi.

Piknik yapmak isteyenler için oturma alanları, barbekü, çeşme ve otopark , doğa severler için yürüyüş yolları, karavan ve çadır ile kamp yapılabileceği, ailelerin piknik yapabileceği ve gölde balık tutabileceği bir kamp alanı haline gelen Kolak Gölü, her gün yüzlerce kişiyi ağırlıyor.

Krater Gölü olan Kolak Gölü’ndeki çevre çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte göle ilginin de attığını söyleyen Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Kolak Gölü, yeşil ağaçlar arasında muhteşem güzelliği ile büyülüyor. Gölümüz ve çevresi, Karadeniz yaylalarını aratmıyor. Kolak Gölü’nde otopark, çeşmeler, tuvaletler de mevcut. Muhteşem manzarasıyla Kolak Gölü’ne ilgi sürekli artıyor” dedi.

Yorumlar

Hafize alskuş   -  Bağlantı 12 Ağustos 2021, 20:15

Eğimli yolundan başka yolu var mı Panelvan tipi araba ile geldik yarı
Yarı yoldan döndük.eğimli çıkmak zor olur diye

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı