REKLAMI GEÇ

Collossae’da Aile buluşması

Collossae’da Aile buluşması

Colossae Termal Otel’de geleneksel olarak gerçekleştirilen personel gecesinde çalışanlar ve aileleri bir araya geldi. Geceye Clossae Termal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Karamanlıoğlu ve Genel Müdür Şeref Karakan da katıldı.

/ DENİZLİHABER / 9 Nisan 2014 Çarşamba, 14:42

Colossae Termal Otel, çalışanlarına farklı bir gece yaşattı. Geleneksel olarak düzenlenen personel gecesinde Colossae çalışanları ve aileleri buluştu. Geceye Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Colossae Termal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Karamanlıoğlu ve eşi Sema Karamanlıoğlu, Colossae Otel Genel Müdürü Şeref Karakan ve Feridun Özçiftçi de katıldı.

Colossae Termal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Karamanlıoğlu mutlu bir gece yaşadıklarını belirterek, Colossae Otel olarak geldikleri noktaya çalışanlarının fedakarlıklarıyla ulaştıklarını ifade etti. Örnek bir işletmenin çalışanlarının da örnek olması gerektiğini dile getiren Karamanlıoğlu, “Sizler bunu bize yaşatıyorsunuz. Hepimize gelecek adına sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

anons

Konuşmaların ardından yılın personeli seçilen çalışanlara ve departman müdürlerine ödül verildi. Gecede Colossae çalışanları müzik eşliğinde aileleriyle beraber eğlenerek yılın yorgunluğunu attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı