REKLAMI GEÇ

Annesinin ölüm acısını yaşayamadan turizm için yollara düştü

Annesinin ölüm acısını yaşayamadan turizm için yollara düştü

Turizmci Şeref Karakan, 19 Nisan’da annesini toprağa verdi, 23 Nisan’da Dubai’ye giderek, Arabian Travel Market (ATM) Fuarı’nda Denizli turizminin tanıtımını yapmaya başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2017 Salı, 13:01

Seyahat endüstrisinin Ortadoğu ve Körfez ülkeleri pazarında en büyük buluşmalarından biri olan Arabian Travel Market (ATM) Fuarı, Dubai’de başladı. Fuarda Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği de (DENTUROD) stant açtı.

Dubai ATM Turizm Fuarı’na bu yıl 150 ülkeden 2 bin 800 firma ve turizm profesyoneli katılıyor. Fuarı 45 Bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarda Kültür ve Turizm Bakanlığı 750 metre kare stant alanı aldı. Fuara Türkiye’den yaklaşık 100 firma katıldı. DENTUROD’u temsilen Colossae Otel Genel Müdürü Şeref Karakan fuara katıldı ve Denizli turizmini tanıtımını yapmaya başladı.

ANNESİNİ KAYBETTİ, 3 GÜN SONRA YOLA ÇIKTI
18 Nisan’da annesi Fatma Karakan’ı kaybeden ve 19 Nisan’da Bolu’nun Mudurnu ilçesinde toprağa veren Şeref Karakan, üç gün sonra da Dubai’ye fuar için yola çıktı.

Karakan, DENTUROD’un stantını ziyaret eden seyahat acentaları ile profesyonellere Pamukkale, Karahayıt, antik kentler, termal turizm, termal tedavi ile ilgili bilgi verip, broşür ve CD dağıtıyor.

Hayatındaki en değerli varlık olan annesini kaybettiğini, ancak hayatın da devam ettiğini söyleyen Şeref Karakan, “Dubai’deki fuar Denizli ve ülkemiz için çok önemli. Turizm sektörü son yıllarda sıkıntılı süreç yaşıyor. Alternatif Pazar arayışımız devam ediyor. Fuarda, Denizli turizminin etkin tanıtımı için çalışıyorum. Fuarın geri dönüşünün olumlu olacağına inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı