REKLAMI GEÇ

Umut Termal Otel, günü birlik tatilciler için yaptığı tesisi hizmete açtı

Umut Termal Otel, günü birlik tatilciler için yaptığı tesisi hizmete açtı

Sarayköy’ün Tekke Hamamı mevkisinde hizmet veren Umut Termal Otel sadece sağlık arayanların değil, günü birlik eğlenmek isteyenler için de cazibe merkezi oldu. Yapılan ek tesislerle otel, tatil köyü havasına girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2017 Perşembe, 09:47

Kent merkezine 20 kilometre mesafede bulunan Sarayköy’deki Umut Termal Otel’deki termal su yüzeye yakın bölgeden 90 derece sıcaklıkta çıkıyor. Termal tedavide kullanılan suyun sıcaklığı ise 38-40 derece. Bölgedeki termal su, sağlık arayan yerli ve yabancıların ilgisini çekiyor.

117 oda, 300 yatak ile hizmet veren otelin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer Başoğlan, “Denizlililer denizimiz yok, günü birlik tatil yapacağımız yer yok diye üzülmesin. Yeni tesisimiz hizmete girdi” dedi.

Otelin bitişiğinde açılan 70 bin metrekarelik tesiste açık ve kapalı yüzme havuzu, termal havuz, çamur banyosu, kükürt banyosu, hamam, sauna, jakuzi, buhar banyosu, aile banyoları, disco-bar, oyun parkı, masaj odaları, restoran bulunuyor.

“HEDEF KİTLE AİLELER OLACAK”
Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer Başoğlan, yeni hizmete giren ek tesislerde hedef kitlenin aileler olduğunu söyledi. Çocuklu ailelerin de tatil köyü havasında güzel bir gün geçirdiğini söyleyen Başoğlan, “Yılın 12 ayı tesisimiz hizmet verecek. Yeni tesisler otelimize tatil köyü imajını ve havasını kazandırdı. Tesise giriş 40 TL. 11-15 TL öğle yemeği. 7 yaşa kadar çocuklara ücretsiz. Köy kahvaltısı veriyoruz. Asıl hedef kitlemiz çocuklu aileler. Sabah saatlerinde tesisimize girip yapıp akşam saatlerine kadar yararlanabilirler” dedi.

“DENİZ YOK AMA DENİZ HAVASINI ESTİRİYORUZ”
Ahmet Özer Başoğlan, zeytin ağaçlarının arasında, muhteşem tesisle deniz havası estirdiklerini sözlerine ekleyerek, “Denizimiz yok ama deniz havası estiriyoruz. Tatile gitme olanağı olmayanlar, günü birlik Sarayköy’de tatil havası yaşayabilirler. Havuzda yüzüp, masajlarını yaptırabilirler. Çocuklar için de oyun alanlarımız, havuzumuz olduğu için onlar için de ideal bir ortam yarattık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı