REKLAMI GEÇ

Denizli MITT Moskova Turizm Fuarı’nda

Denizli MITT Moskova Turizm Fuarı’nda

Rusya’da gerçekleşen ve Turizm Sektörünün en önemli fuarlarından biri olan MITT Moskova Fuarına Türkiye bin 254 metrekare stand ile katıldı. Fuarda yer alan Denizli Valiliği yanı sıra 24 otel ve acente yer aldı.

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2014 Cuma, 10:35

Türkiye’ye en çok turist getiren ülkeler arasında yer alan Rusya’da gerçekleşen ve Turizm Sektörünün en önemli fuarlarından biri olan MITT Moskova Fuarına, Denizli’den 24 Türkiye bin 254 metrekare stand ile katıldı. Fuarda yer alan Denizli Valiliği yanı sıra 24 otel ve acente katıldı.

Denizli Valiliği standında Denizli-Pamukkale’yi temsilen Colossae Thermal Hotel Genel Müdürü Şeref Karakan ve Recep Altuntaş hazır bulundu.

Fuara Bakanlık adına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan ziyaret etti. Pamukkale standını da ziyaret eden Özaslan, Şeref Karakan ile bir süre sohbet ederek, bölge hakkında bilgi aldı.

Pamukkale’ye Yoğun ilgi
Ana teması Türkiye’nin kültürel ve tarihi değerlerini yansıtan Modern Türkiye olarak belirlenmiş ve stand girişinde Selçuklu Kapısı ve bununla uyumlu bir sahne ile fuarda yerini alan Türkiye’ye, Rusya’dan her yıl 3 milyon 78 bin turist geliyor. Rusların gözdesi ise Pamukkale. Fuar’da da en çok ilgi çeken, Pamukkale oldu.

Yorumlar

Turizmci   -  Bağlantı 26 Nisan 2014, 13:06

Sayın Ali bey Akademik anlamada hiç bir şekilde üniversiteler ile işbirliği yapmadan gençliğin gerçek sinerji ve enerjisini kullanmadan gidilen hiç bir fuarın anlamı olmaz projelerle yapılması gerekn reklam faaliyetleri gidilen fuarlardan daha fazla getirisi olacağı inancındayım.Eğer teknolojiyi turizm pazarlama stratejileri ile birleştirerek kullanırsanız hedefe ulaşabiliriz onun için sayın ilgililer yapılan yorumlara geri dönerek katkıda bulunabilecek kişileri de dinlemiş olabilirsiniz…

Ali Aktürk   -  Bağlantı 21 Mart 2014, 21:45

DENİZLİDEN HİÇBİR TUR OPERATÖRÜNÜN KATOLOĞUNA GİREMEDEN,BIREYSEL OLARAK GERÇEK TANITIM ERGUMANLARINI KULLANMADAN,BEYHUDE ULUSLARARASI FUARLARA GIDEREK BOŞ YERE PARALARINIZI SOKAĞA ATIYORSUNUZ.FUARA GIT OTUR GEZ GEL.20 YIILI AŞKIN GİTMEDİĞİNİZ FUAR KALMADI ALLAH AŞKINA SONUÇ NE?1992 YILINDA 936.000 YABANCI TURIST ZIYARET ETMİŞTİ PAMUKKALEYI,2013 YILINDA 1400.000 TURIST.BU MU BAŞARI?BAKANLIKTA 100.000 $ TANITIM BÜTÇESINI BEYHUDE HARCIYOR.INCOMING YAPAN ACENTALAR ZATEN GEREĞINI YAPIYOR BARİ ONLARA DESTEK OLUN YADA FIKIR ALIN..BUNU 2023 VIZYONU 10.NCU 5 YILLIK KALKINMA PLANI TURIZM KOMISYONUNDA DA SÖYLEDIM .GEZİN DÜNYAYI TANITIM BAHANE SONUÇ HÜSRAN!!!!KONUYU TV LERDE CANLI TARTIŞACAK İÇİN HODRI MEYDAN …..TURIZM HAFTASIDA GELIYOR HADI BUYURUN…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı