REKLAMI GEÇ

Denizli’nin güzellikleri Turizm Fuarı’nda

Denizli’nin güzellikleri Turizm Fuarı’nda

İzmir’de düzenlenen turizm fuarı Travel Turkey, 10’kez ziyaretçilere kapılarını açtı. Denizlili turizmciler, fuarda açtıkları stant ile ilin kültür ve turizm değerlerini yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2016 Perşembe, 16:29

“10. Travel Turkey” adı altında düzenlenen İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, düzenlenen törenle Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından açıldı. Vali Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da açılış törenine katılarak, fuarda stant açan Denizlili turizmcileri yalnız bırakmadı.

İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla, Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuarın açılışının ardından Vali Altıparmak, Denizli stantlarını gezdi. Stant açan Denizlili turizm firmaları ve kamu kurumlarını ziyaret edenfAltıparmak, Fuarın ülkemiz ve Denizli turizmi için hayırlı olmasını diledi.

Fuarda; seyahat acenteleri, tur operatörleri, iş ve kongre turizmi organizasyonu yapanlar, bakanlıklar, konsolosluklar, oteller, tatil köyleri, valilikler, İl Kültür ve Turizm müdürlükleri, kalkınma ajansları, havayolları, turizm birlik ve dernekleri, otel ekipmanları firmaları, turizm taşımacılığı, turizm medyası, eğitim turizmi, medikal ve sağlık kuruluşları yer alıyor. Fuarda bu yıl 36 ülkeden ve 60 ilden toplam 1179 katılımcı bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı