REKLAMI GEÇ

DENTUROD üyeleri “yaza merhaba” dedi

DENTUROD üyeleri “yaza merhaba” dedi

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) üyeleri, “Yaza Merhaba” partisinde bir araya geldi. Bol bol turizmin konuşulduğu gecede davetlilere seslenen DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, “Pamukkale ve Denizli mutlaka hak ettiği noktanın yakınına gelmek zorunda. Dernek olarak gayret ve çabalarımızı bunun için sarf edeceğiz” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2016 Salı, 10:45

DENTUROD’un geleneksel “yaza merhaba” etkinliği, Saki Restoran’da gerçekleştirildi. “2016 Yaza Merhaba Garden Barbekü” partisine dernek üyeleri, turizmciler ve işadamları katıldı. Ekinlikte bol bol Denizli turizmi ve daha fazla ziyaretçi çekmek için başlatılan “Termal İyi Gelir” kampanyası konuşuldu.

denizli-denturod-yaza-merhaba-1

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, gecede yaptığı konuşmada, geleneksel barbekü partisinde bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını, bu tür buluşmaların sohbet etme, sıkıntıları dile getirme, bunlara çözümle ilgili görüş alışverişinde bulunma bakımından yararlı geçtiğini, Denizli turizmi için uygulanabilecek projeleri tartıştıklarını söyledi.

Denizli turizmine canlılık kazandırması amacıyla düzenlenen “Termal İyi Gelir” kampanyasının devam ettiğini belirten Şen, “Bu kampanya çeşitli aksiyonlarla yıl boyunca devam edecek. Sonraki yıllarda da kampanya içerisine yenilikler katarak devam edeceğiz. Mühim olan turizmi en güzel şekilde tanıtmak. Termal İyi Gelir kampanyası bahar aylarında iyi geçti. Özellikle hafta sonu Denizli bölgemiz tercih edildi. Ancak yaz ayları gelmesiyle etkisini kaybedebilir. Çünkü termal yazın pek tercih edilmiyor. Ama eylül ayından itibaren yeni bir tanıtımla Pamukkale ve Denizli’yi mutlaka hak ettiği noktanın yakınına gelmesi için biz dernek olarak çaba ve gayret içinde olacağız” dedi.

denizli-denturod-yaza-merhaba-anons

Türkiye’deki güvenlik endişesinden dolayı turist akışında istenilen düzeyin gerisinde kalındığına dikkat çeken Şen, güvenlik algısı aşılacağını, bununla ilgili çalışmalar olduğu ve bu sorun atlatıldıktan sonra turizmin kendine geleceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı