REKLAMI GEÇ

EMITT’te ‘en iyi çıkış yapan stant’ ödülü Denizli’nin

EMITT’te ‘en iyi çıkış yapan stant’ ödülü Denizli’nin

İstanbul’da TÜYAP’ta bu yıl 20’ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), Denizli “en iyi çıkış yapan stand” ödülünü kazandı. Standı, çok sayıda katılımcı ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Tahir Ünlü de ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2016 Pazartesi, 17:02

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, 28-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenen EMITT Fuarı’nı değerlendirdi. Denizli’nin bu fuara Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve DENTUROD işbirliğiyle katıldığını, bölge için çok verimli bir tanıtım gerçekleştirdiklerini belirten Şen, organizasyonun acente ve tur operatörleriyle ilişkilerin geliştirilmesi anlamında verimli geçtiğini söyledi.

denizli-denturod-istanbul-emıtt-2016-fuari-ic-1

Türkiye başta olmak üzere, dünyanın ilgisini cezbeden EMITT’te Pamukkale bölgesini en iyi şekilde tanıtabilmek için büyük bir özveri ile çalıştıklarını anlatan Şen, “Ne mutlu ki bu emeğimiz karşılıksız kalmadı. TÜYAP 3 numaralı salonda yer alan Pamukkale tanıtım stantlarının oluşumunda, tasarımında, dizaynında emeği geçen kişileri ve heyetimizi tebrik ediyorum” dedi.

Denizli-Pamukkale Stadı’nın fuarın “En İyi Çıkış Yapan Standı” seçildiğini ifade eden Şen,”Fuar sonunda tüm sektör ve belediye temsilcileri ile bu ödülün mutluluğunu yaşadık. Özellikle standımıza destek veren, ilk gün bizi yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Osman Zolan a, Pamukkale Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Gürlesin’e, başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize, Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet Korkmaz’a, tüm ziyaretçi dostlarımıza sektörümüz adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

denizli-denturod-istanbul-emıtt-2016-fuari-ic

BAKANLAR ZİYARET ETTİ
Fuarın Denizli açısından olumlu geçtiğini ve bunun yansımalarını beklediklerini kaydeden Şen, Denizli Stadı’nı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünlü ile TUROFED Başkanı Osman Ayık’ın ziyaret ettiğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı