REKLAMI GEÇ

GEKA Güney Ege’yi Ortadoğu’ya tanıtacak

GEKA Güney Ege’yi Ortadoğu’ya tanıtacak

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Denizli, Aydın ve Muğla’nın turizm potansiyelini Ortadoğu turizm pazarında tanıtmak amacıyla, 25-28 Nisan tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Arabian Travel Market Fuarı’na katılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2016 Salı, 10:54

Ortadoğu turizm pazarı ile dünya turizminden 34 bin sektör temsilcisini buluşturan fuarda, Güney Ege’den turizm kurum ve kuruluşları, GEKA’nın Avrupa holünde tahsis ettiği stant alanında turizm profesyonelleriyle buluşacak.

denizli-geka-turizm-dubai-ege-denizli-tanitim-1

Bu kapsamda, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD), Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV), Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Pamukkale Belediyesi bölgenin tanıtımını yapmak için harekete geçti.

Ortadoğu coğrafyasında gerçekleştirilen en büyük turizm fuarı ve 22 yıllık geçmişe sahip olan Arabian Travel Market Fuarı’na, özellikle hedef kitlesi Ortadoğu ülkelerinden gelecek olan turistlere kendini göstermek isteyen ülkeler katılacak.

Birebir görüşmelerin etkin olarak gerçekleştiği ve böylelikle yeni iş bağlantılarının önünün açıldığı fuara ülkelerin dışında özellikle otellerkatılımcı olarak yoğun ilgi gösteriyor. Fuarda zengin turizmi, aile turizmi, spor turizmi, macera turizmi, taşıma, sağlık ve spa turizmi, alışveriş turizmi ve kültür turizmi alt sektörleri yer alıyor.

2016 yılında turizmde Rus pazarının zayıflayacağı göz önünde bulundurularak, Arap turist pazarının zengin turist profiliyle Güney Ege’nin yeni pazarlara açılmasında cazip olacağı ön görülüyor. Bunun yanında, bölgenin alternatif turizm alanlarından sağlık ve spa turizmi, kültür turizmi, spor turizmi ile macera turizminin Arap turizm pazarına uygun olduğu değerlendiriliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı