REKLAMI GEÇ

GEKA ile Dubai Fuarı’nda turizm tanıtımı

GEKA ile Dubai Fuarı’nda turizm tanıtımı

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Arap turistleri bölgeye çekebilmek amacıyla Dubai’de düzenlenen “Arabian Travel Market” Fuarı’na katılarak Denizli, Muğla ve Aydın’ın turizm değerlerini tanıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2016 Çarşamba, 10:16

GEKA, Dubai’de 25 Nisan’da açılan ve yarın sona erecek olan Arabian Travel Market Fuarı’nda stant açtı. Fuarda, zengin Arap turistleri bölgeye çekebilmek için Denizli, Muğla ve Aydın turizm potansiyeli Ortadoğu turizm pazarında tanıtıldı.

denizli-geka-dubai-fuari-1

AVRUPA HOLÜ’NDE STANT
Ortadoğu turizm pazarı ile dünya turizminin temsilcilerini bir araya getiren ve 34 bin sektör temsilcisini buluşturan fuarda, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD), Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV), Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ve Marmaris Belediyesi, GEKA’nın Avrupa Holü’ndeki 39 metrekarelik stantta tanıtımlar gerçekleştirdi.

HEDEF ZENGİN ARAP TURİSTLER
Katılımcılar, tur operatörleri, seyahat acenteleri yetkilileri, turizm tedarikçileri, diplomatik temsilcilikler, etkinlik organizatörleri ve turizm profesyonelleri ile birebir görüşmeler yaptı. Görüşmelerde, arap turist pazarının Güney Ege Bölgesi’ne yönlendirilmesi için bağlantılar kuruldu. Zengin arap turist profiliyle Güney Ege’nin yeni pazarlara açılmasında cazip olacağı ön görülerek yapılan görüşmelerde, bölgenin alternatif turizm alanları, sağlık ve spa turizmi, kültür turizmi, spor turizmi ile macera turizminin tanıtımına yönelik tanıtım çalışmaları gerçekleştirildi.

22 YILDIR DÜZENLENİYOR
Ortadoğu coğrafyasında gerçekleştirilen en büyük turizm fuarı olan ve 22 yıldır düzenlenen Dubai Turizm Fuarı’na, özellikle hedef kitlesi Ortadoğu ülkelerinden gelen turistlere kendini göstermek isteyen ülkeler katılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı