REKLAMI GEÇ

GEKA ile turizm değerleri tanıtımı

GEKA ile turizm değerleri tanıtımı

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), 4-7 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek Travel Turkey İzmir Fuarı’nda; Denizli, Aydın ve Muğla’nın turizm potansiyelini ulusal ve uluslararası boyutta tanıtacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2014 Perşembe, 09:58

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli organizasyonlarından birisi olarak gösterilen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, sekizinci kez düzenleniyor. Dünya turizminin temsilcilerini İzmir’de buluşturarak yeni iş bağlantıları kurulmasına fırsat sağlayacak fuarda, GEKA 330 metrekarelik stant açarak Denizli, Aydın ve Muğla’nın turizm değerlerini sunacak.

GEKA’nın tahsis ettiği stand alanında; Güney Ege Kalkınma Ajansı, Aydın, Denizli ve Muğla İl Kültür Turizm Müdürlükleri, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Didim Turizm Altyapı Birliği Marmaris ve Köyceğiz Turizm Altyapı Hizmet Birliği (MARTAB), TURSAB ‘dan, Kuşadası, Didim ve Pamukkale Bölgesel Yürütme Kurulları, Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) ile Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) temsilcileri bir araya gelecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı