REKLAMI GEÇ

Kültür ve Turizm Bakanı eşi Pervin Ersoy ve Denizlili ünlüler kente geldi

Kültür ve Turizm Bakanı eşi Pervin Ersoy ve Denizlili ünlüler kente geldi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi, turizmin First Lady’si Pervin Ersoy’un başlattığı “Her şehri ünlüsüyle geziyoruz” projesi başladı. Aralarında Denizlili ünlü isimler Tuba Ünsal ve Ebru Akel’in yanı sarı sürpriz bir şekilde katılan Özcan Deniz’in de bulunduğu ünlüler Denizli’ye çıkarma yaptı. Denizli’nin tarihi mekanları Hierapolis, Laodikya ve Afrodisias’ı gezecek olan ekipte seyahat yazarları ve magazinciler de bulunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2019 Salı, 12:03

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un projesi olan “Her şehri ünlüsüyle geziyoruz” etkinliği Denizli’den start aldı. Bir süredir planlama çalışmaları devam eden proje kapsamında Pervin Ersoy ve ünlüler rotayı Denizli’ye çevirdi.

DENİZLİLİ ÜNLÜLER TUBA ÜNSAL VE EBRU AKEL KATILIYOR
Turizmin First Lady’si Pervin Ersoy’un Rotahane ile Türkiye’yi gezeceği projenin ilk durağı olan Denizli ziyaretine, kentin ünlü isimleri Tuba Ünsal ve Ebru Akel katılıyor.

SÜRPRİZ İSİM ÖZCAN DENİZ
Projenin planlama aşamasında Denizlili iki ünlü isim üzerinde durulsa da daha sonra bir ünlü isim daha katıldı. Türk sinemasının sevilen ismi Özcan Deniz de Rotahane ile birlikte Denizli’ye geldi.

SEYAHAT YAZARLARI DENİZLİ’Yİ GÜNDEME TAŞIYACAK
“Her şehri ünlüsüyle geziyoruz” projesi, iç turizmin canlandırılmasına yönelik organize edildi. Turizm dinamiklerini harekete geçirmenin planlandığı projenin önemli unsurlarından biri de geziye katılan seyahat yazarları ve magazin yazarları oldu. Ekipte, Türkiye’nin önemli seyahat yazarları da yer aldı.

İLK PAYLAŞIMLAR HAVAALANI’NDAN
Turizmin First Lady’si Pervin Ersoy ile birlikte Denizli’ye gelen ünlük isimler ilk paylaşımlarını da sosyal medya hesaplarından yapmaya başladı. Uçakta ve kente gelişlerine ilişkin paylaşımlar yapan ünlüler, “Denizli bu kez bizlerle sallanacak” dedi, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

TARİHİ MEKANLAR GEZİLECEK
26-27 Mart tarihleri için planlanan gezi bu sabah başladı. Pervin Ersoy ve beraberindeki ünlü isimler Hierapolis, Laodikya ve Afrodisias’ı gezecek. Ünlüler izlenimlerini sosyal medya hesaplarından yapacakları anlık paylaşımlar sayesinde takipçilerine iletecek, seyahat yazarları da önümüzdeki süreçteki yazı konularını Denizli’nin önemli tarihi mekanlarına ayıracak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı