REKLAMI GEÇ

Marmaris Denizli’ye çok yakın

Marmaris Denizli’ye çok yakın

Denizli ile Muğla’nın Marmaris İlçesi arasında ekonomik, kültürel ve turizm işbirliğinin sağlanması amacıyla Anemon Otel’de ‘Marmaris Gecesi’ düzenlendi. Turizmin iki gözde merkezinin karşılıklı işbirliği yapması ve güçlerini birleştirmesi hedefleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2015 Perşembe, 11:45

Marmaris Gecesi’ne Vali Şükrü Kocatepe, Muğla Valisi Ahmet Çiçek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, ilçe belediye başkanları ve kaymakamları, Marmaris ve Denizli’nin sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile turizimciler katıldı. Marmaris’te faaliyet gösteren bazı oteller toplantı salonunda stant açıp tanıtım yaptı.

denizli-marmaris-gecesi-ic-2

Gecede konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, termal turizm, antik kentleri, kültür turizmi ile Denizli’nin Marmaris ile işbirliği içinde olmasının iki taraf içinde kazanç olacağını kaydetti.

denizli-marmaris-gecesi-ic-1

Zolan, “Bizde sadece deniz yoktu. Deniz, bizim ismimizin içinde geçiyor. Bundan sonra Marmaris denizimiz olacak. Marmaris’teki seyahat acentalarının Marmaris’e 135 kilometre mesafede olan Denizli Kayak Merkezi’ne kış dönemlerinde turist göndermesini bekliyoruz. Bu birliktelik ve işbirliği güzel sonuçlar doğuracak. Gönül birlikteliğinin temeli atıldı ve Marmaris, Denizli’ye çok yaklaştı” diye konuştu.

denizli-marmaris-gecesi-ali-acar-ic

DENİZLİ İLE MARMARİS KARDEŞ OLMUŞTUR
Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ise, sürdürülebilir turizm için mücadele ettiklerini belirtti. Pilot bölge olarak Denizli’yi seçtiklerini ifade eden Acar, “Denizli, sanayi ve turizm kenti. Marmaris’teki seyahat acenteleri de Denizli ve Pamukkale’ye paket turlar düzenlemelidir. Benim eşim Denizlili ve ben Denizlili sayılırım. Denizli ile Marmaris kardeş olmuştur ve bundan sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi ile her konuda işbirliği yapacağız” diye konuştu.

denizli-marmaris-gecesi-sedat-kirt

DENİZLİ VE MARMARİS DAHA YAKIN OLACAK
Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt ise, Denizli ile Marmaris’i daha yakın hale getirmeyi hedeflediklerini söyleyerek, “Bu işbirliği Türkiye’ye örnek olacak. Marmaris’te sadece deniz ve kum yok. Kültür ve doğayla yoğunlaşmış, 4 tarafımız milli parklarla çevrili bir yeriz. Ege ve Akdeniz’in kesiştiği noktada bulunuyoruz. Denizli, hafta sonları, yaz dönemlerinde yılın 12 ayı Marmaris’e gelsin. Denizli’den Marmaris’e paket turlar düzenlensin. Marmaris’te 4 mevsim doğa sporları yapmak mümkün” dedi.

Yorumlar

Aylin   -  Bağlantı 25 Aralık 2015, 14:02

Denizlili turizmcilerimiz Çardak Havalimanının uluslararası uçuşlara açılması konusunda çalışma yapmalıdırlar. Denizli ve çevresi turizm hareketi için oldukça önemlidir.

Aylin   -  Bağlantı 24 Aralık 2015, 17:27

BUrada anlaşılmayan kim kimden turist bekliyor. Denizli valimiz Marmaris’ten bekliyor, Marmaris’te Denizli’den bekliyor. Sen ben bizim oğlan birbirini ağırlamış görünüyor. Haydi hayırlısı deyiverelim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı