REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de yılbaşı bereketi

Pamukkale’de yılbaşı bereketi

Pamukkale’de yılbaşı bereketi yaşanıyor. Rezervasyonların ciddi oranda arttığını belirten DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, otellerin tamamının şimdiden dolduğunu söyledi. Şen, “Termal iyi gelir” kampanyasının meyvelerini verdiğini kaydetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2017 Pazartesi, 11:22

2018 şimdiden Denizlili turizmcilerin yüzünü güldürdü. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, yılbaşını Pamukkale’de geçirmek isteyen yerli ve yabancı ziyaretçilerin aşırı talebiyle Pamukkale’deki otellerin tamamının şimdiden dolduğunu söyledi.

DENTUROD çatısı altında 2 yıldır yapılan bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek “Termal iyi gelir” kampanyasının meyvelerini vermeye başladığını anlatan Şen, Pamukkale’ye yerli ziyaretçi talebinin kampanyadan sonra % 35 arttığına dikkat çekti.

Özellikle yılbaşı ve sömestre tatillerinde bu talebin en yüksek düzeye çıktığını anlatan Şen, “Özellikle bu yıl, çok uzun bir aradan sonra ilk defa Pamukkale’de konaklayacak yer bulamayan yabancı gruplar, Denizli şehir merkezinde yılbaşı rezervasyonlar yaptırdı. Bu durumun Denizli turizmi için memnuniyet verici” dedi.

DENTUROD Başkanı Şen, 2018 yılında ülke turizminin de geçmiş yıllara göre çok daha iyi geçmesini beklediklerini belirterek, “Katıldığımız Uluslararası Londra Fuarı’nda bunun ilk işaretlerini görmeye başlamıştık. Özellikle yaz döneminde tatil programları yapan Denizlili vatandaşlarımızın sezonda yüksek fiyatlarla tatil yapmamaları için erken rezervasyon fırsatlarını mutlaka değerlendirmeleri gerekiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı